Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Cutremur în Gruia! Dan Petrescu a luat foc după remiza cu Chindia şi l-a făcut praf pe cel mai valoros jucător al CFR-ului: "Nu mi-a plăcut deloc! Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva!"

CFR Cluj Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19494637/1/petrescu.jpg

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a cincea a Ligii I.

Dan Petrescu, antrenorul formaţiei CFR Cluj, s-a declarat nemulţumit de echipa sa, în special de atacantul francez Billel Omrani, căruia i-a sugerat să îşi găsească o altă echipă.

”M-a deranjat cum s-a jucat prima repriză. Mă aşteptam ca jucătorii să intre şi să arate altceva. De obicei, când odihneşti jucătorii, îţi pare rău, dar m-am gândit că va fi greu pentru ei să joace.

Avem nevoie de jucători. Cei de la Chindia puteau pleca cu trei puncte, nu cred că era meritat dacă am fi câştigat noi.

Păun a adus un plus, Omrani nu a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva, Omrani aici nu îşi mai găseşte ritmul, nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Dan Petrescu.

În vârstă de 27 de ani, Billel Omrani joacă la CFR Cluj din 2016, atunci când a venit de la Olympique Marseille. Francezul este cel mai valoros jucător al CFR-ului, fiind cotat la 2,8 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. 

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Chindia 0-0: "M-a deranjat tot la arbitraj!"

Petrescu a criticat şi arbitrajul: ”M-a deranjat tot la arbitraj. În Europa suntem respectaţi, suntem arbitraţi normal. În prima repriză nu a acordat niciun minut de prelungire, chiar dacă cei de la Chindia au stat numai pe jos”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele