Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

CUTREMUR LA CRAIOVA! NOUL AN A ÎNCEPUT CU PROBLEME PENTRU OLTENI

Uncategorized Publicat pe 5 ian 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232198/1/piturca.jpg

Victor Piţurcă a decis să-şi rezilieze contractul cu Universitatea Craiova. Tehnicianul a lăsat de înţeles că s-a despărţit de gruparea olteană din cauza faptului că nu a fost suficient susţinut de conducerea clubului.

„Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul 2, locul 3. Doar titlul era ţinta mea, deşi în contract era prevăzut că trebuie să prind un loc de cupă europeană. Nicio şansă nu aveam. Nici măcar 10-20 la sută nu aveam şanse. Şi atunci de ce să stau? Ca să mă bată pe mine FCSB şi CFR?”, a spus Piţurcă într-un interviu acordat GSP. Potrivit sursei citate, Victor Piţurcă ar urma să preia o altă echipă şi are de ales între două oferte din străinătate, una este de la naţionala Omanului şi cealaltă de la Pyramids FC, locul 6 din Egipt.

„Nu-mi trebuiau mie bani sau nu ştiu ce pretenţii, am solicitat doar întăriri, să avem un lot competitiv, cu care să abordăm cele 4 etape rămase de jucat plus play-off-ul cu şanse de a lua titlul.

Eu le-am zis că vreau jucători, am făcut şi o listă, dar nu pot să stau şi în 3 luni să urmăresc jucători, să fac liste, dar să nu se mişte nimic în acest sens. Am aşteptat până cu o zi înainte de reunire, am luat vreun jucător? Nu!”, a atacat fostul antrenor al oltenilor”, a adăugat fostul selecţioner.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele