Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Cuvinte de încurajare pentru Becali. Cine este fotbalistul de la FCSB care a primit recomandări foarte bune

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19438550/1/gb.jpg

Sergiu Buş a fost pictat în cuvinte foarte frumoase, de către Ioan Mărginean, preşedintele celor de la Gaz Metan. Proaspătul atacant al FCSB este caracterizat ca un fotbalist foarte eficient, cu o viaţă echilibrată şi în afara terenului.

Singurul impediment din perioada petrecută la ardeleni a fost legat de câteva kilograme în plus. Oficialul a făcut o comparaţie între Buş şi Alibec, net în favoarea primului.

„Pe Sergiu Buş l-am pierdut că n-am avut să-i dăm 150.000 de euro în luna aprilie, dar am câştigat că ne-am folosit de golurile lui pentru a ne califica în play-off. Buş când a venit la noi avea cam 5 kilograme în plus. E profesionist total, e familist. N-ar avea niciun motiv să nu reuşească. E cu totul şi cu totul alt profil faţă de Alibec.

Sergiu e de gura porţii, în timp ce Alibec fuge de gura porţii, fuge de gura porţii. Buş stă foarte bine pe picioare şi poţi să muţi jocul pe el, protejează foarte bine. Doamne ajută să fie sănătos! Eu vă zic că ăsta e pregătit pentru FCSB! El a avut o accidentare. Are 5 echipe în 8 ani, a stat un an accidentat. Omul e cu picioarele pe pământ, s-a maturizat. Eu am mare încredere în el”
, a declarat Ioan Mărginean pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele