Ultima oră
Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare. Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare.
FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu

Cuvinte frumoase ale Simonei Halep despre Emma Răducanu: ”Dacă a obţinut deja un titlu de grand slam, cred că este în stare să obţină totul”

Simona Halep Publicat pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20442538/1/halep-5.jpg

Simona Halep a vorbit foarte frumos despre Emma Răducanu, câştigătoarea ultimei ediţii a US Open. Halep îi prevede un viitor strălucit sportivei britanice, pe care o vede în curând în Top 10 WTA.

Ceea ce a realizat este de necrezut, tot creditul pentru ea, pentru că a jucat atât de bine, atât de multe meciuri. Cred că psihicul ei a fost foarte puternic, de asemenea jocul, a artătat un tenis grozav, foarte rapid, foarte aproape de linia de fund a terenului şi, în acelaşi timp, cred că modul în care s-a deplasat pe teren a fost grozav.

Dacă a obţinut deja un titlu de grand slam, cred că este în stare să obţină totul, are acum experienţa de a câştiga cele mai mari turnee în tenis. Cu uşurinţă poate ajunge în Top 10, cred că o va face curând, mai repede decât se gândeşte toată lumea, pentru că este aproape de asta. Are un viitor strălucit şi, cu siguranţă, va fi una dintre cele mai bune jucătoare din lume.

(n.r. - dacă ar trebui ca lumea să aibă mai puţine aşteptări în cazul Emmei, ţinând cont că ea a sărit anumiţi paşi în dezvoltare, spre deosebire de ea) Cu siguranţă, presiunea nu este grozavă pentru o jucătoare, chiar dacă este tânără, cred că simte presiunea, e normal, toată lumea o face.

Voi ar trebui să vă bucuraţi de rezultatele ei, de tenisul ei, de modul în care este, pentru că este super-drăguţă şi să aşteptaţi să crească puţin la acest nivel, pentru că doar a sărit acum, a făcut ceva ceva grozav şi probabil, dar este doar opinia mea, va avea nevoie de ceva timp ca să vadă cum este să fii în fiecare săptămână acolo şi apoi va deveni mult mai puternică. Nu am vorbit cu ea despre tenis şi lucruri din astea, doar am felicitat-o, nu suntem atât de apropiate, încă, probabil.

E o onoare să aud asta (n.r. - ca a fost o inspiraţie pentru Emma), acum, că e câştigătoare de grand slam, e şi ea un idol pentru alţi copii. E o senzaţie plăcută să aud asta şi sper că am inspirat-o”, a declarat Halep, răspunzând întrebărilor adresate de jurnaliştii britanici, în cadrul conferinţei de presă care a fost organizată luni, la Cluj-Napoca.

Simona Halep şi Emma Răducanu evoluează în această săptămână la turneul de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele