Ultima oră
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti

Cuvinte mari de la Mihai Teja pentru FCSB, înaintea meciului direct: "Este echipa momentului". Ce spune despre transferul lui Adi Popa la Voluntari

FC Voluntari Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email

Mihai Teja, antrenorul echipei FC Voluntari, o laudă pe FCSB înaintea meciului direct, însă consideră că formaţia sa are şansele sale în partida de sâmbătă, transmisă în direct pe Look Plus.

"Cea mai bună apărare este atacul. Important este să ajungem să le punem probleme, să dăm goluri ca să putem câştiga. Noi respectăm echipa adversă, are jucători de mare calitate, jucători de echipă naţională, însă niciodată nu ne va fi frică. Vom intra pe teren şi vom da maximum. Mentalitatea noastră asta trebuie să fie la fiecare meci.

Şansele noastre cu FCSB sunt foarte mari. Ne batem de la egal la egal cu ei. Întâlnim un adversar puternic care se bate pentru Europa, dar am încredere în jucătorii mei, în grupul acesta şi în ceea ce lucrăm la antrenamente. Încercăm să câştigăm punct sau puncte.

FCSB este cea mai bună echipă a momentului din punctul meu de vedere, este într-o formă maximă. Noi n-avem voie să ne relaxăm. E clar că va fi foarte dificil", a declarat Mihai Teja, într-o conferinţă de presă.

"Nu sunt mulţumit de transferurile de până acum"

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19477037/1/teja.jpg

Mihai Teja se declară nemulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi cere noi transferuri.

"Este greu, pentru că bugetul nostru s-a diminuat foarte mult. Au plecat 14 jucători şi au venit 2-3. Cred că lotul trebuie suplimentat, însă bugetul este mic şi încercăm să obţinem maximum cu ce avem.

Eu nu sunt mulţumit de transferurile de până acum, îmi doresc mai multe, pentru că vreau un lot mai bun din punct de vedere al numărului şi al calităţii. Avem nevoie de atacanţi, mijlocaşi... sunt mai multe posturi de acoperit. Dar deocamdată noi suntem cu juniorii, cu cei care au evoluat în Liga a III-a. Ei au calitate, dar e greu să se impună în meciuri cu FCSB, Craiova, Sepsi şi aşa mai departe", a afirmat el.

Cât despre posibilitatea ca Adi Popa să semneze cu FC Voluntari: "Nu ştiu ce şanse sunt ca el să joace la Voluntari. Trebuie întrebată conducerea. El se antrenează cu noi pentru că îşi doreşte să plece în străinătate. Vom vedea ce se întâmplă", a spus Teja.

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele