Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

”Dacă va juca la valoarea pe care a arătat-o până acum, cu siguranţă va continua”. Guardiola este dispus să se despartă de unul din cei mai buni jucători de la City

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19518912/1/g1.jpg

Pep Guradiola a vorbit despre viitorul lui Manchester City. Managerul spaniol a surprins, atunci când a zis că este dispus să renunţe la Sergio Aguero, cel mai prolific marcator al ”cetăţenilor”.

Argentinianul s-a recuperat după o accidentare la genunchi, iar Guardiola nu ştie la ce randament va juca în următoarea perioadă.

''Sergio trebuie să arate acum, ca fiecare dintre noi, că merită să continue aici şi o poate arăta doar făcând meciuri cât mai bune, marcând goluri, apoi clubul va decide. Dacă va juca la valoarea pe care a arătat-o până acum, cu siguranţă va continua să facă parte din formaţia noastră, este un jucător de bază al angrenajului, este iubit de fani. Pentru că a lipsit mai mult timp va trebui să recupereze, să muncească, dar cu el pe teren ne vom simţi în siguranţă'', a spus Guardiola.

Scandal cu Aguero în prim plan în ultima etapă

Un gest făcut de argentinianul Kun Aguero la adresa arbitrului asistent Sian Massey-Ellis, în timpul meciului Manchester City - Arsenal, scor 1-0, a stârnit dezbateri ample în Anglia.

La o fază în care Aguero a cerut un aut pentru echipa sa, însă Massey-Ellis a indicat că Arsenal trebuie să beneficieze de repunerea de la margine, starul lui City a apucat-o de umăr pe aceasta. Gestul a rămas nepedepsit în timpul meciului, însă specialiştii consideră că Aguero ar fi putut fi eliminat pentru atitudinea agresivă şi superioară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele