Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

Damjan Djokovic e dorit de echipele lui Dan Petrescu şi Marius Şumudică. CFR îi dă drumul pentru 700.000 de euro

Stranieri Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19914118/2/damjan-djokovic.jpg

Damjan Djokovic poate ajunge la echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor, dar şi la cealaltă echipă din prima ligă din Turcia antrenată de un român, Marius Şumudică, Rizespor. ”Şumi” discută periodic despre transferul mijlocaşului.

Potrivit Fanatik, el vorbeşte zilnic cu Damjan Djokovic, dar a discutat şi cu oficialii clubului său, termenii pentru care ar putea să îl ”elibereze” de la CFR Cluj pe jucător. Rizespor este decisă să le ofere ardelenilor 400-500.000 de euro, pentru ca mijlocaşul să fie lăsat în Turcia.

Ultimele informaţii anunţă că ardelenii sunt gata să îl dea pe mijlocaş, dar pentru o sumă destul de importantă de bani, de 700.000 de euro. Este de aşteptat ca primul club care va pune aceşti bani pe masă să obţină acordul CFR-ului şi să înceapă discuţiile cu jucătorul. Din punct de vedere sentimental, Djokovic ar putea merge la echipa lui Petrescu, dar în privinţa forţei financiare ale celor două echipe din Turcia, cea a lui Şumudică pare favorită.


Djokovic evoluează deja pentru CFR Cluj de mai bine de 3 ani, iar presa din Turcia notează chiar că mutarea este foarte aproape să se facă.

Mijlocaşul are în spate un trecut foarte bun la CFR, cu fix 152 de meciuri oficiale, 13 goluri şi 15 pase decisive. În acelaşi timp, a câştigat singurele trofee din carieră, trei titluri şi o Cupă a României.

Djokovic, la un pas de Kayserispor

Damjan Djokovic nu mai ajunge în Turcia, la Kayserispor. CFR Cluj a solicitat 700.000 de euro pentru mijlocaşul croat, însă trupa lui Petrescu nu îi poate achita. Noul club al ”Bursucului” nu are o situaţie financiară prea bună, astfel că Djokovic se vede nevoit să continue la campioana din Casa Liga 1.

De altfel, CFR Cluj nici nu era pregătită să renunţe la Djokovic, acest lucru fiind recunoscut de antrenorul Edi Iordănescu, care l-a lăudat pe mijlocaş pentru perioada bună din Ardeal. CFR a solicitat o sumă destul de importantă, iar ProSport notează că poate fi plătită cu greu de Kayserispor.  

Nu sunt pregătit să pierd niciun jucător. El este un jucător care a dus, în multe momente, greul alături de alţi jucători importanţi din vestiar. A fost implicat în bătăliile grele ale CFR-ului, jucător cu multă maturitate şi experienţă, foarte important pentru noi. Ar fi o pierdere imensă şi nu-mi doresc să pierd niciun jucător.

Chiar vreau să opresc speculaţiile, pentru că pe adresa clubului eu nu ştiu să fie nicio ofertă concretă pentru niciun jucător. Interes poate să fie din multe părţi, pentru mulţi jucători şi asta mă bucură pentru că înseamnă că avem jucători valoroşi, dar de aici până la a alimenta eu speculaţii despre transferuri care nu sunt sigure să se facă, chiar nu e cazul”, a spus Iordănescu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele