Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Damjan Djokovic rămâne la CFR Cluj. Kayserispor nu poate achita cei 700.000 de euro ceruţi de campioana României

CFR Cluj Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19896871/1/damjan-djokovic.jpg

Damjan Djokovic nu mai ajunge în Turcia, la Kayserispor. CFR Cluj a solicitat 700.000 de euro pentru mijlocaşul croat, însă trupa lui Petrescu nu îi poate achita. Noul club al ”Bursucului” nu are o situaţie financiară prea bună, astfel că Djokovic se vede nevoit să continue la campioana din Casa Liga 1.

De altfel, CFR Cluj nici nu era pregătită să renunţe la Djokovic, acest lucru fiind recunoscut de antrenorul Edi Iordănescu, care l-a lăudat pe mijlocaş pentru perioada bună din Ardeal. CFR a solicitat o sumă destul de importantă, iar ProSport notează că poate fi plătită cu greu de Kayserispor.  

Nu sunt pregătit să pierd niciun jucător. El este un jucător care a dus, în multe momente, greul alături de alţi jucători importanţi din vestiar. A fost implicat în bătăliile grele ale CFR-ului, jucător cu multă maturitate şi experienţă, foarte important pentru noi. Ar fi o pierdere imensă şi nu-mi doresc să pierd niciun jucător.

Chiar vreau să opresc speculaţiile, pentru că pe adresa clubului eu nu ştiu să fie nicio ofertă concretă pentru niciun jucător. Interes poate să fie din multe părţi, pentru mulţi jucători şi asta mă bucură pentru că înseamnă că avem jucători valoroşi, dar de aici până la a alimenta eu speculaţii despre transferuri care nu sunt sigure să se facă, chiar nu e cazul”, a spus Iordănescu.

Djokovic evoluează deja pentru CFR Cluj de mai bine de 3 ani, iar presa din Turcia notează chiar că mutarea este foarte aproape să se facă.

Mijlocaşul are în spate un trecut foarte bun la CFR, cu fix 150 de meciuri oficiale, 13 goluri şi 15 pase decisive. În acelaşi timp, a câştigat singurele trofee din carieră, trei titluri şi o Cupă a României.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele