Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dan Alex forţează promovarea. ASU Politehnica Timişoara l-a transferat pe Ionuţ Cioinac

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19925814/1/cioi.jpg

Mijlocaşul Ionuţ Cioinac a semnat cu Politehnica Timişoara un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un sezon, a anunţat clubul din Liga II.

 
Mijlocaşul Ionuţ Cioinac a semnat cu Politehnica Timişoara un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un sezon.

Ionuţ Adrian Cioinac s-a născut pe 14 ianuarie 1991, la Craiova. A crescut la ŞF „Gică Popescu”, de unde a fost transferat la Dunărea Galaţi. A mai jucat de-a lungul carierei la Fortuna Poiana Câmpina, ASA Tg. Mureş, Dinamo, Farul Constanţa, Unirea Tărlungeni, Univ. Craiova II, Pandurii Tg. Jiu, ACSM Politehnica Iaşi, Petrolul Ploieşti şi Turris Turnu-Măgurele. Cu cea din urmă a fost aproape de promovare în sezonul trecut iar în prima parte a campionatului 2020-21 al Ligii 2 a marcat un gol în zece apariţii pentru teleormăneni. Mijlocaş central defensiv de meserie, Cioinac poate evolua şi în centrul apărării. Are şi o vastă experienţă la nivelul Ligii I, unde a înregistrat 77 de apariţii, majoritatea în tricoul Politehnicii Iaşi, formaţie pentru care a şi marcat de două ori la nivelul primului eşalon.

"Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie. Îmi doresc să pun umărul la readucerea Politehnicii în Liga I. Sincer să fiu, când am fost sunat nu m-am gândit decât la faptul că echipa vrea promovarea, este pe un loc bun în clasament şi avem şanse bune să ne îndeplinim obiectivul. Am avut şi alte oferte din eşalonul secund, dar am ales Politehnica pentru motivele pe care le-am precizat… Sper să realizez lucruri frumoase la Timişoara”, a declarat Ionuţ Adrian Cioinac.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele