Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Dan Alexa, reacţie vehementă după thrillerul de la Ploieşti. ”Ce am trăit astăzi nu am mai trăit!”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19418394/1/alexaaaa.jpg

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci foarte animat, deşi nu s-a marcat. Trupa lui Dan Alexa continuă seria fără gol din 2020, iar promovarea pare încă departe.

Antrenorul giuleştenilor s-a declarat şocat de maniera de arbitraj şi a mai afirmat că asemenea lucruri nu a întâlnit în întreaga sa carieră.

"Ce am trăit astăzi nu am mai trăit. Aş dori să se mai gândescă lumea la lucrurile astea. Ce s-a întâmplast astăzi se întâmplă odată în viaţa unor jucători. Ştiam că întâlnim o echipă care va avea ritm pentru 60 de minute. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum au tratat meciul după, cum au suferit. Ne vor lipsi jucătorii eliminaţi. Astăzi poate fi un punct de plecare pentru noi.

A trecut, trebuie să fim foarte atenţi la ce va urma. Sunt atâtea situaţii în fotbal în care portarii au depăşit linia porţii şi nu s-a repetat. Un exces de zel. Cred că şi pentru cei mai cârcotaşi care spuneau că Rapidul promovează indiferent de ce se va întâmpla, că aşa sunt făcute cărţile... Meciul ăsta ar trebui să le dea de gândit. Cu puţină şansă, am reuşit să plecăm cu un punct. Am scăpat de două deplasări. Dacă ne vom lua punctele acasă, apoi mergem încrezători la UTA, avem şanse"
, a spus Dan Alexa, la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele