Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Dan Nistor, devastator la declaraţii: „Nu-mi vine să cred că am pierdut acest meci! Unii n-au valoare să fie aici”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20484494/1/universitatea-craiova-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-28-11-2021-3.jpg

Universitatea Craiova şi FCSB au creat spectacol total pe Ion Oblemenco, în runda 17 din Casa Liga 1. „Roş-albaştrii” s-au impus 3-2, cu un gol venit în prelungiri.

Dan Nistor s-a declarat total debusolat de modul în care s-a terminat această partidă, după ce au avut numeroase ocazii de a marca pe final.

„Nu-mi vine să cred că am pierdut acest meci! Păcat de repriza a doua, pe care am dominat-o. Avem nişte ocazii incredibile şi ratăm foarte uşor. Ne doream să câştigăm, deoarece veneam după o perioadă lungă fără spectatori în tribune.

Primele două goluri ale lor ni le-am dat noi, de fapt, am greşit incredibil! Nu ne-au surprins cu nimic. Nu meritam să pierdem în această seară. Acum, să ne gândim la play-off, vorbim după despre titlu 

Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici. În iarnă se va trage linie, să vedem cine va continua, cine nu. Aşa nu putem continua, e clar. Antrenorul n-are nicio vină, noi suntem singurii vinovaţi. Sunt convins că şi patronul e foarte dezamăgit”, a declarat Nistor la final.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri