Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Dan Petrescu a cerut un jucător la CFR Cluj! Fotbalistul care deschide lista de dorinţe a lui SuperDan

Superliga Publicat pe 2 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19573103/1/dan-petrescu.jpg


Angrenat din nou într-o luptă pe trei fronturi, campionat, Cupă şi Europa League, Dan Petrescu (52 de ani) caută în continuare soluţii pentru întărirea lotului celor de la CFR Cluj. Iar ultima ţintă a lui SuperDan este Ronaldo Deaconu, mijlcoaşul de 23 de ani care a făcut un meci excelent şi a marcat un gol pentru Gaz Metan în victoria din Gruia, scor 2-1, de duminică seară.
 
Venit de la Sepsi, unde nu-şi găsea locul, Deaconu a fost transformat de Jorge Costa din număr opt în mijlocaş ofensiv în spatele vârfurilor, iar randamentul său în acest sezon de Casa Liga 1 a fost unul foarte bun, cu trei goluri şi două pase decisive. Din câte se pare, bucureşteanul a făcut destul pentru a-l convinge pe Dan Petrescu, iar fanatik.ro anunţă că Deaconu a intrat pe lista de transferuri a "Bursucului", care caută de multă vreme un fotbalist de creaţie, dar care să fie capabil şi să facă faza defensivă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19573103/2/ronaldo.jpg
 
Cotat la 200.000 de euro, Deaconu şi-a trecut în CV experienţe la echipele de tineret ale lui Feyenoord şi Twente, a trecut pe la Academia lui Gică Hagi, iar CV-ul său mai cuprinde ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi HNK Gorica (Croaţia). În august a lăsat-o pe Sepsi pentru Gaz Metan, după un an în Covasna, iar schimbarea s-a dovedit una foarte bună: şi-a găsit forma şi apetitul ofensiv, iar contribuţia la cinci goluri (trei reuşite şi două pase decisive) îl pun peste Rondon, Debeljuh sau Omrani, oamenii de bază din atacul lui Petrescu.
 
În orice caz, Deaconu ar putea ajunge în Gruia în iarnă, când CFR va trebui să negocieze cu Gaz Metan, echipă cu care mijlocaşul mai are contract până în vara lui 2022.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele