DAN PETRESCU A EXPLICAT CE ÎI TREBUIE CFR-ULUI PENTRU UN PARCURS CÂT MAI LUNG ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. CE AȘTEPTĂRI ARE DE LA TRAGEREA LA SORȚI - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

DAN PETRESCU A EXPLICAT CE ÎI TREBUIE CFR-ULUI PENTRU UN PARCURS CÂT MAI LUNG ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. CE AȘTEPTĂRI ARE DE LA TRAGEREA LA SORȚI

CFR Cluj a câștigat meciul cu Celtic, 2-0, și este în primăvara europeană. Clujenii așteaptă acum să afle numele adversarului din 16-imile Europa League. Epuizat după emoțiile trăite de pe bancă, Dan Petrescu spune că CFR a realizat o performanță unică și a ținut să evidențieze evoluția excelentă din repriza secundă.

„A fost o seară unică, le-am spus băieților că nu știu când vom mai avea ocazia să facem o asemenea performanță. Celtic, chiar dacă a avut câteva schimbări, a fost Celtic. Ca de obicei, atât în Europa cât și în campionat, dominăm pe oricine în repriza a doua, fizic și tactic”, a spus Dan Petrescu, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul și-a lăudat jucătorii pentru dăruirea arătată. „A fost o surpriză și pentru mine, am avut doar 3 zile ca să pregptesc acest meci, pentru că n-au vrut să amâne meciul de la Botoșani. Dar băieții au jucat excelent și au făcut ceea ce trebuia cu Celtic. Ce să zic, nu mă așteptam la un asemenea parcurs. Am jucat bine cu Astana, cu Slavia am jucat bine, la fel și cu Maccabi care are numai victorii în Israel și un golaveraj 20-0. Și ce să mai zic de Celtic, Lazio și Rennes, echipe excelente. Celtic nu are adversari, iar Lazio e a treia în Italia și se bate la titlu. Rennes arată și ea că revine în Franța. Sunt trei echipe extraordinare, iar noi ne-am calificat dintr-o asmenea grupă”, a adăugat Petrescu.

Tehnicianul a dezvăluit și ce își dorește de la viitor și cum ar putea CFR să aibă un parcurs cât mai lung în Europa. „În primul rând îmi doresc să nu avem probleme de lot și să avem puțin noroc. Norocul ăsta ne-a lipsit la Roma, cu Lazio, când am avut multe ocazii și i-am dominat, dar am pierdut. E drept, am avut noroc la Rennes, când Arlauskis a apărat excelent. Să avem un portar și un vârf în formă maximă. Tot timpul am zis că un portar bun și un vârf în formă sunt ceea ce-i trebuie oricărei echipe, Plus noroc”, a mai afirmat Petrescu.

La final, tehnicianul a vorbit și despre ceea ce așteaptă de la tragerea la sorți. „Pentru tragerea la sorți? Îmi doresc întâi de toate să câștigăm următorul meci, cel cu Astra. Și sper să avem o tragere bună, iar publicul să fie alături de noi și să mergem cât mai departe”, a încheiat Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine