DAN PETRESCU A LUAT DECIZIA PE CARE O AȘTEPTAU FANII CFR-ULUI. EXPLICAȚIILE ANTRENORULUI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

DAN PETRESCU A LUAT DECIZIA PE CARE O AȘTEPTAU FANII CFR-ULUI. EXPLICAȚIILE ANTRENORULUI

Dan Petrescu și-am prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2022, anunță site-ul oficial al clubului ardelean.

„Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022. Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează!

Mulțumim, Dan Petrescu! Hai CFR!”, este mesajul postat pe site-ul clubului din Gruia.

Tehnicianul a explicat motivele pentru care a ales să rămână la Cluj, în pofida zvonurilor care îl dădeau ca și plecat. „Am semnat un nou contract, conducerea m-a convins. Știi cum e, jucătorii și antrenorii au mereu parte de tentații, de oferte din alte părți. Și acum a existat o tentație, o propunere pe care o am pe email, e valabilă, dar am ales continuitatea, am semnat cu CFR. M-am gândit să nu mai fac greșeala pe care am făcut-o când am plecat în China și am ales și cu inima, și cu sufletul. Acum am rămas ca să mă bat cu FCSB!”, a spus Petrescu pentru GSP.ro.

Cu Dan Petrescu la timonă, CFR Cluj a câștigat titlul național în ultimele două sezoane, iar pe plan extern a reușit să se califice în 16-imile Europa League, după ce s-a clasat pe locul secund într-o grupă extrem de dificilă, după Celtic Glasgow, dar înaintea de Lazio și Rennes. În 16-imile Europa League, CFR va întâlni Sevilla.

Primul meci se va disputa la Cluj pe 20 februarie, de la ora 19.55, iar returul este programat la Sevilla, pe 27 februarie, cu începere de la ora 22.00. Ambele partide vor fi transmise în direct de Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine