Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Dan Petrescu a răbufnit! ”În afară că ni s-au luat puncte pentru că aşa este regula campionatului, o regulă cu care nu sunt de acord, ni s-au luat goluri”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19418113/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă care sunt lucrurile care-l deranjează cel mai tare în fotbalul românesc. Prima problema identificată este sistemul cu play-off şi play-out, care i-a dezavantajat drastic pe cei de la CFR Cluj, deoarece le-a înjumatăţit punctele şi implicit avansul, care ulterior a fost pierdut.

Al doilea aspect este legat de lipsa VAR. ”Bursucul” este de părere că acest lucru este absolut necesar, făcând comparaţie cu mai multe campionate puternice ale Europei, unde astfel s-au eliminat mare parte din erorile de arbitraj.

"Sunt multe motive din cauza cărora noi suntem acum pe locul doi. E clar că această pandemie nu ne-a priit în opinia mea. Chiar dacă am muncit foarte mult, noi nu suntem la maximum, cum am fost înainte de pandemie şi acest lucru s-a văzut şi la meciuri. Cu toate astea eu cred că meritam mai mult în ultimele două meciuri.

În afară că ni s-au luat puncte pentru că aşa este regula campionatului, o regulă cu care nu sunt de acord, ni s-au luat goluri, ni s-au luat puncte, acum cred că şi arbitrii au greşit clar în defavoarea noastră.

Dar aici nu ştiu dacă este numai vina lor, pentru că, în acelaşi timp, dacă nu uit, anul trecut ni s-a promis că în acest play-off va fi VAR. Iar eu mă uit la meciuri în fiecare zi, că asta fac, nu numai în România, mă uit în Spania, mă uit în Italia, m-am uitat în Germania cât s-a jucat, în Portugalia, toate campionatele au VAR. Toţi arbitrii greşesc, dar când e VAR, VAR-ul repară greşeala. În momentul când noi am avut un penalty clar la Costache, arbitrul dăduse galben, dar revenea sigur şi dădea penalty. La VAR e clară faza. Când Mihăilă a dat gol din ofsaid, e VAR, te uiţi, chiar dacă e milimetric, e ofsaid. Deci îl dai înapoi. După aia la 2-1 cu Astra, când Mario Camora e faultat clar, primeşti penalty, faci 3-1, e altă istorie, deci sunt foarte multe puncte pe care noi le-am pierdut pentru că nu este VAR.

Şi asta cu Under 21 şi cu VAR până acum au fost cele mai mari dezavantaje pentru că nu înţeleg de ce trebuie să joci cu doi jucători U21. Repet, am repertat întruna, nu înţeleg, că mă uit la toate campionatele, fiecare e liber să facă ce vrea. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă în acest moment împotriva noastră şi mă deranjează. Dar în acelaşi timp asta e realitatea şi trebuie să fim convinşi că suntem încă la mâna noastră, nu depindem de alţii. Dacă vom câştiga următoarele meciuri, sper cu greşeli de arbitraj pentru noi, atunci nu are ce să se întâmple", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele