Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Dan Petrescu a recunoscut! Transferul pregătit de CFR, după eşecul din Conference League

CFR Cluj Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20398673/1/dan-petrescu-fbf.jpg

CFR Cluj nu a reuşit să marcheze în primele două meciuri după revenirea la echipă a lui Dan Petrescu, în Casa Liga 1, cu FC Botoşani, şi în Conference League, cu Jablonec. Din acest motiv, campioana României ar putea face, cel puţin, încă un transfer.

Este vorba de aducerea unui atacant, lucru recunoscut de Dan Petrescu, chiar la finele jocului din Cehia, din debutul în competiţia europeană. Foarte probabil, acest lucru se va şi întâmpla, ţinând cont de faptul că la CFR, de la venirea lui Petrescu, au sosit mai mulţi jucători, după cerinţele sale.

Ne gândim serios să vedem ce facem, poate aducem încă un atacant pentru că în condiţiile astea e foarte greu”, a declarat Dan Petrescu, la finalul jocului din Cehia.

Arlauskis pleacă şi se gândeşte la o experienţă în Japonia!

Unul dintre cele mai comentate subiecte din ultima perioadă, din fotbalul românesc, îl are în prim plan pe Giedrius Arlauskis (33 de ani), actualul portar al CFR-ului. Lituanianul nu este pe placul lui Dan Petrescu, dar nici el nu mai este dispus să continue la campioana României, mai ales după debarcarea lui Marian Copilu.

Arlauskis a confirmat faptul că va pleca de la CFR Cluj, în presa din Lituania. A declarat că vrea să părăsească şi România, fiind interesat de o experienţă în Japonia.

”Nu voi merge undeva doar pentru bani. Mai bine stau acasă. Am avut ofertă din Cipru, dar nu am vrut să merg. Dacă există o ofertă bună dintr-un campionat atractiv, cum ar fi Arabia Saudită sau Turcia, nu o voi exclude.

Când am vorbit cu agentul, i-am spus că aş vrea să merg în Japonia. Am văzut că a venit Keisuke Honda în campionatul nostru din Lituania. Eu aş fi interesat de o încercare în Japonia, pentru ţară şi pentru cultură. Sunt şi vedete acolo”, a afirmat Arlauskis.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele