Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu a refuzat echipa naţională! FRF l-a contactat lunile trecute, dar antrenorul a acceptat, apoi, oferta CFR-ului

Echipa nationala Publicat pe 12 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20427133/1/dan-petrescu-cfr-1.jpg

Unul dintre antrenorii despre care s-a scris că îl pot urma pe Mirel Rădoi pe banca naţionalei României este / a fost Dan Petrescu, actualul antrenor al campioanei României, CFR Cluj. Varianta a picat, deşi discuţii între el şi FRF au existat, înainte să semneze, din nou, cu ardelenii.

Negocierile au avut loc lunile trecute, Dan Petrescu părea dispus să se prezinte la un dialog faţă în faţă, doar că totul s-a dat peste cap, după ce a primit oferta de la CFR Cluj. Potrivit ProSport, conducerea Federaţiei Române de Fotbal ştia de ceva timp de intenţiile lui Rădoi, că nu va prelungi contractul, şi l-a sunat pe Petrescu.

Acesta nu era în ţară când a fost contactat, a promis că va veni la Bucureşti pentru negocieri, numai că, în acel interval, Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj, iar Petrescu a primit ofertă de acolo, pe care a acceptat-o.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

La interviurile de după, Rădoi a făcut anunţul:

”În momentul de faţă ar trebuie să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract... Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil.

Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia? Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici? Dacă am spus aşa, aşa e. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor.

Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri