Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dan Petrescu a vorbit despre transferurile pe care le va face în această vară la CFR: ”Vreau trei-patru jucători”

Superliga Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19445195/1/dan-petrescu-cfr-cluj.jpg

Dan Petrescu a vorbit despre transferurile pe care le vrea la CFR, în această vară. Antrenorul ardelenilor îşi doreşte în mare parte acelaşi lot şi cel mult patru transferuri. E de părere că are jucători foarte importanţi, astfel că poate face faţă în Casa Liga 1 şi în cupele europene cu un număr limitat de jucători noi.

”Domnul Varga e patronul, poate să zică ce vrea. Eu ştiu ce jucători vreau. Am trei, patru nume, dar nu pot să spun nimic. Eu nu vreau să iau vreun jucător scump, să stricăm tot vestiarul. Trebuie să avem echilibru. E greu cu bugetul de transferuri. Timpul e scurt până la cupele europene, bani nu prea sunt. Nu ştiu, nu m-am văzut cu Neluţu Varga, să vorbim. Dar nu vor fi bani. Vreau să iau nişte jucători liberi, să vedem dacă reuşesc”, a spus Petrescu pentru gsp.ro.

CFR Cluj este noua şi vechea campioană din Casa Liga 1, după victoria clară obţinută în faţa Craiovei, 3-1 pe Ion Oblemenco, în meciul decisiv al acestei ediţii. Gazdele au lovit primele, prin Nistor, dar Vinicius, Boli şi Deac au adus a treia coroană consecutivă în Gruia.

Disputat într-o tensiune teribilă, sporită de decizia FRF de a transforma derby-u într-o finală cu titlul pe masă, Craiova - CFR a început fără surprize în echipele de start, iar Dan Petrescu l-a pierdut încă de la încălzire pe Susic, înlocuit cu Burcă. Avea să fie singura pierdere a clujenilor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele