Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Dan Petrescu, afectat de moartea lui Maradona: ”Am plâns cinci minute!”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19631417/1/petr.jpg

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că a plâns după decesul fostului fotbalist Diego Maradona.

"Eu cred că toţi oamenii care iubesc fotbalul au dat o lacrimă. Eu am plâns, vă spun sincer. Am plâns vreo cinci minute, nu am putut să mă opresc. Mai ales în momentul în care am văzut în Argentina şi-n Napoli oamenii cum erau ieşiţi şi toţi făceau ceva pentru el. Pentru că la Napoli a fost o legendă şi rămâne o legendă, chiar vor să schimbe numele stadionului, iar în Argentina, cred că să faci trei zile de doliu naţional, indiferent cine murea în Argentina, n-ai cum să laşi trei zile... Toată lumea l-a iubit, îl iubeşte şi l-a iubit mereu pe Maradona. Eu am avut ocazia să-l cunosc, l-am cunoscut personal când am fost în Dubai, Sincer, un om  deschis la toată lumea. El voia să vorbească cu toată lumea, niciodată nu se ascundea, nu refuza un interviu. În afară de jucătorul Maradona, a fost şi un mare om, cred eu", a spus Petrescu, după partida pierdut cu AS Roma, scor 2-0.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. El va fi înmormântat, joi, la un cimitir de la periferia oraşului Buenos Aires, unde sunt înmormântaţi şi părinţii săi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele