Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dan Petrescu ar fi acceptat să devină selecţionerul României! Detaliile înţelegerii cu Nelu Varga

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20492033/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2.jpg

Chiar dacă Dan Petrescu a amânat până pe 19 decembrie un răspuns concret la oferta FRF de a prelua echipa naţională pentru următorii ani, ”Bursucul” s-ar fi înţeles cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă să devină selecţioner.

Mai mult decât atât, potrivit Gazetei Sporturilor, actualul antrenor al campioanei şi liderei CFR Cluj ar fi ajuns la un acord şi cu patronul Nelu Varga.

Sursa citată precizează că nici CFR Cluj şi nici Petrescu, în urma rezilierii amiabile, nu ar mai achita acei 400.000 de euro. Dan Petrescu ar renunţa pentru a merge la naţională la patru salarii restante, la care se adaugă şi cel din decembrie. ”Bursucul” ar fi dispus să abandoneze orice altă pretenţie pentru restul contractului, valabil până în 2024.

Şi fotbaliştii de la CFR Cluj simt o schimbare de comportament în atitudinea antrenorului lor, despre care mărturisesc că ”în ultimele zile, a fost mult mai calm, mai destins. E mai liniştit, nu a mai certat pe nimeni, nu a mai avut critici nici la ultimele vizionări. Aşa era şi înainte să plece în China, în vara lui 2018”.

Un alt avantaj care l-ar determina pe Dan Petrescu să accepte să preia frâiele naţionalei României ar fi reprezentat de durata contractului. În timp ce la CFR Cluj are contract până în 2024, înţelegerea la prima reprezentativă ar fi valabilă cu doi ani mai mult, pe un salariu cel puţin egal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele