DAN PETRESCU, DEZAMĂGIT DE EȘEC. „NU-I UȘOR CÂND STAI PRIN AVIOANE, PE DRUMURI” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

DAN PETRESCU, DEZAMĂGIT DE EȘEC. „NU-I UȘOR CÂND STAI PRIN AVIOANE, PE DRUMURI”

CFR Cluj a pierdut clar, 1-3 cu Viitorul, iar Dan Petrescu nu și-a putut ascunde dezamăgirea.

„A fost cea mai proastă primă repriză de când sunt eu la CFR, dar e și meritul Viitorului că a pregătit meciul ăsta o săptămână”, a spus Petrescu, la LOOK PLUS, după care a continuat, explicând cauzele care au dus la acest eșec.

„Să stai prin aeroporturi și avioane, poate cu altă echipă câștigai, dar cu Viitorul nu. Am schimbat toată echipa. Primul gol l-a dat Peteleu, iar pe al doilea l-am luat de la 50 de metri. Am avut şi noi ocazii să facem 2-1, dar Căbuz, poate cel mai bun de pe teren a scos tot. La 3-0 am încercat, am avut niște ocazii rarisime. Atitudine era, dar nu puteau că nu e ușor să stai prin avioane, pe drumuri. Un antrenament am făcut ieri. Ei poate meritau, dar nu trebuie să îți bagi singur în poartă mingea”, a mai afirmat tehnicianul clujenilor.

Petrescu a adăugat că cel mai cel mai bun jucător gol de pe teren a fost, în opinia sa, portarul celor dela Viitorul, Căbuz, și a dezvăluit că Arlauskis a jucat accidentat. La final, a comentat și interesul lui Dinamo Moscova, echipă pe care a mai antrenat-o în trecut și care l-ar dori din nou pe Dan Petrescu. „Numele meu a fost și este mereu spus la anumite echipe. Dar după această înfrângere nu am starea să vorbesc despre așa ceva”, a încheiat Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine