Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

DAN PETRESCU, DUPĂ VICTORIA CU LAZIO. „MERITAM MAI MULTE GOLURI”. CE SPUNE DESPRE OMRANI ŞI PE CINE A REMARCAT DE LA CFR

Video Publicat pe 19 sep 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231607/1/dan-petrescu.jpg

CFR Cluj a început cu dreptul în grupele Europa League, 2-1 cu Lazio, într-un meci spectaculos, transmis în direct de LOOK PLUS. Golurile clujenilor au fost marcate de Deac (minutul 41 penalty) şi Omrani (minutul 75), după ce italienii au deschis scorul în minutul 25 prin Bastos.

Dan Petrescu consideră că CFR Cluj ar fi putut să marcheze mai multe goluri şi a recunoscut că a riscat schimbând sistemul de joc pentru jocul cu Lazio. „E foarte bine pentru clubul nostru că am câştigat şi am fi putut să mai marcăm. Lazio e foarte puternică, m-au impresionat în special Lazzari şi Jony. Am avut o primă repriză mai slabă, clar că Lazio a fost mai bună. A mai fost un penalty neacordat înainte de cel dat de arbitru. Dacă nu marcam acolo, aş fi schimbat sistemul. Ştiam că toată lumea m-ar fi făcut praf dacă pierdeam, pentru că am abordat jocul cu acest sistem, dar mi-am asumat asta”, a spus Petrescu în direct pe LOOK PLUS.

Antrenorul clujenilor l-a criticat apoi pe Omrani pentru lejeritatea cu care a ratat două ocazii uriaşe înainte de marca. „Bilel nu a fost concentrat, a ratat două ocazii mari, şi chiar dacă a marcat în cele din urmă nu e permis să ratezi asemenea situaţii cu Lazio. El nu s-a antrenat aşa cum trebuia săptămâna asta. A pierdut echipa pentru că nu s-a antrenat aşa cum trebuia, iar la mine nu merge aşa”, a spus Petrescu, în direct pe LOOK PLUS.

Dacă l-a criticat pe Omrani, a avut şi cuvinte de laudă pentru unii dintre jucători. „Cred că Cestor, Boli şi Burcă au făcut un joc bun”, i-a numit pe cei trei fundaşi centrali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele