DAN PETRESCU, DUPĂ VICTORIA CU LAZIO. „MERITAM MAI MULTE GOLURI”. CE SPUNE DESPRE OMRANI ȘI PE CINE A REMARCAT DE LA CFR - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

DAN PETRESCU, DUPĂ VICTORIA CU LAZIO. „MERITAM MAI MULTE GOLURI”. CE SPUNE DESPRE OMRANI ȘI PE CINE A REMARCAT DE LA CFR

CFR Cluj a început cu dreptul în grupele Europa League, 2-1 cu Lazio, într-un meci spectaculos, transmis în direct de LOOK PLUS. Golurile clujenilor au fost marcate de Deac (minutul 41 penalty) și Omrani (minutul 75), după ce italienii au deschis scorul în minutul 25 prin Bastos.

Dan Petrescu consideră că CFR Cluj ar fi putut să marcheze mai multe goluri și a recunoscut că a riscat schimbând sistemul de joc pentru jocul cu Lazio. „E foarte bine pentru clubul nostru că am câștigat și am fi putut să mai marcăm. Lazio e foarte puternică, m-au impresionat în special Lazzari și Jony. Am avut o primă repriză mai slabă, clar că Lazio a fost mai bună. A mai fost un penalty neacordat înainte de cel dat de arbitru. Dacă nu marcam acolo, aș fi schimbat sistemul. Știam că toată lumea m-ar fi făcut praf dacă pierdeam, pentru că am abordat jocul cu acest sistem, dar mi-am asumat asta”, a spus Petrescu în direct pe LOOK PLUS.

Antrenorul clujenilor l-a criticat apoi pe Omrani pentru lejeritatea cu care a ratat două ocazii uriașe înainte de marca. „Bilel nu a fost concentrat, a ratat două ocazii mari, și chiar dacă a marcat în cele din urmă nu e permis să ratezi asemenea situații cu Lazio. El nu s-a antrenat așa cum trebuia săptămâna asta. A pierdut echipa pentru că nu s-a antrenat așa cum trebuia, iar la mine nu merge așa”, a spus Petrescu, în direct pe LOOK PLUS.

Dacă l-a criticat pe Omrani, a avut și cuvinte de laudă pentru unii dintre jucători. „Cred că Cestor, Boli și Burcă au făcut un joc bun”, i-a numit pe cei trei fundași centrali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine