DAN PETRESCU E SCEPTIC ÎNAINTEA MECIULUI DECISIV CU CELTIC. „ȘANSELE SUNT FOARTE MICI. AR FI UN MIRACOL SĂ NE CALIFICĂM” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

DAN PETRESCU E SCEPTIC ÎNAINTEA MECIULUI DECISIV CU CELTIC. „ȘANSELE SUNT FOARTE MICI. AR FI UN MIRACOL SĂ NE CALIFICĂM”

CFR Cluj a făcut o repriză secundă excelentă pe „Olimpico”, în fața celor de la Lazio, dar a pierdut cu 0-1, la final. Acum, campionii României au nevoie de o remiză în ultimul meci, pe 12 decembrie, cu Celtic. Băieții lui Dan Petrescu s-ar putea califica chiar și cu o înfrângere în fața scoțienilor, însă cu condiția ca Lazio să nu câștige în ultimul meci la Rennes.

Deși CFR are mai multe variante și aparent pare favorită la calificarea în primăvara europeană, Dan Petrescu este mai mult decât rezervat.

„În repriza a doua am fost mai buni decât ei. Când jucăm mai slab și câștigăm, toată lumea se ia de noi. Acum, am jucat mai bine, dar acceptăm să se ia de noi pentru că am pierdut. Azi, Lazio nu merita nimic, noi meritam. Dar fotbalul se joacă pe goluri, iar noi n-am marcat. Șansele sunt foarte mici, în opinia mea. Ar fi cea mai mare realizare din cariera mea să trecem de grupe. Dacă noi reușim să-i scoatem pe Lazio va fi un miracol”, a spus Petrescu, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul consideră că CFR Cluj ar fi meritat mai mult în „dubla” cu Lazio. Asta după ce echipa din Gruia a câștigat în tur, pe teren propriu, 2-1, iar azi a pierdut în deplasare, 0-1.

„Am fost sceptic dinaintea acestui meci, pentru că deși ne trebuia un punct în două meciuri, să nu uităm cu cine jucăm. Am jucat cu Lazio, vom juca apoi cu Celtic, două echipe mari. Dacă jucam cu o altă echipă, nu vreau să dau nume, nu vreau să jignesc pe nimeni în România, dar… Uitați-vă ce grupă avem! Azi am jucat cu echipa de pe locul 3 din Italia. Eu zic că meritam să luăm 6 puncte cu Lazio sau măcar 4”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine