Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

DAN PETRESCU NU SE GÂNDEŞTE SĂ LASE CFR-UL. „DACĂ MĂ DAU AFARĂ CONDUCĂTORII, PLEC, ALTFEL RĂMÂN”

Video Publicat pe 16 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19232159/1/petrescu-1.jpg

Dan Petrescu nu ia în calcule plecarea de la CFR Cluj, deşi presa scria zilele trecute că zilele sale pe banca „vişiniilor” sunt numărate. La flash-interviul de după meci, în direct pe Look Plus, „Super Dan” a vorbuit despre confruntările cu Sevilla, din 16-imile Europa League şi despre viitorul său în Gruia.

„Mă rugam să nu picăm cu Salzburg sau cu Sevilla. Voiam Arsenal, Espanyol, echipele din Turcia. Mai rău de-atât nu se putea. Noi, pentru Europa de Est, am făcut ceva extraordinar, dar acum voiam un adversar mai accesibil. Dacă nu aş fi pe bancă, nu aş mai vorbi de meciul cu Sevilla. Am contract, dacă mă dau afară conducătorii, plec, altfel rămân”, a spus Petrescu.

Tehnicianul a vorbit şi despre favoritul său, Juan Emanuel Culio, care a evoluat pentru ultima dată în faţa propriilor suporteri. În schimb, „Bursucul” spune că argentinianul va juca şi în ultimul meci dinaintea pauzei de campionat, în deplasarea cu Voluntari.

„E penultimul meci, ultimul acasă. Aş fi preferat să vină după, să facă un meci de retragere cu stadionul plin, să fim şi noi relaxaţi. Acum a ieşit bine. A marcat un gol incredibil. E prima dată când portarul advers greşeşte în favoarea noastră. Eu îl vreau în staff pe Culio. Speră să mă găsească tot la CFR Cluj, să fie antrenorul meu secund. Am o relaţie specială cu el. Când am revenit, el a fost unul dintre principalele motive. Îmi scria mereu că altfel se lasă de fotbal. Mi-a zis că va face tot ce vreau eu. Sută la sută noi un Culio nu mai găsim. Şi dacă îmi daţi 20 de milioane de euro, un Culio nu mai găsim. Eu i-aş retrage şi numărul. Aşa caracter, spirit, un adevărat jucător… El aşa a fost tot timpul. La fiecare antrenament de parcă ar fi fost ultimul. Nu am mai văzut aşa ceva şi am antrenat şi am jucat cu fotbalişti mari de tot”, a mai afirmat Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele