Ultima oră
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”

Dan Petrescu primeşte în continuare credit de la patron. "Să fie clar, nici nu se pune problema despărţirii”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20438827/1/ddd.png

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

Campioana României rămâne codaşa grupei de Conference League, cu doar un punct marcat. Patronul echipei, Nelu Varga a reacţionat după confruntarea cu olandezii şi a explicat că nu se pune problema ca Dan Petrescu să fie demis.

"Să fie clar, nici nu se pune problema despărţirii de Dan. De-abia s-a întors în club, cum să faci performanţă în câteva săptămâni? Sunt doar „şopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici şi bagă tot felul de influenţe prin prieteni ziarişti. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viaţă bună", a spus Varga pentru cei de la PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele