DAN PETRESCU, REZERVAT ÎNAINTEA MECIULUI CU LAZIO. SCENARIUL SUMBRU LUAT ÎN CALCULE DE ANTRENORUL CFR-ULUI - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

DAN PETRESCU, REZERVAT ÎNAINTEA MECIULUI CU LAZIO. SCENARIUL SUMBRU LUAT ÎN CALCULE DE ANTRENORUL CFR-ULUI

CFR Cluj se află în fața unui meci de o importanță extraordinară pentru viitorul european al clubului. Echipa pregătită de Dan Petrescu va înfrunta pe Lazio, la Roma, în această seară, de la 22.00, în direct pe Look Plus. Meciul contează pentru faza grupelor în Europa League. În cazul în care vor obține cel puțin un punct, „vișiniii” se vor califica în faza următoare a competiției.

Campionii României au fost întâmpinați în „Cetatea Eternă” de o ploaie interminabilă. Vremea capricioasă îi deranjează pe fotbaliștii CFR-ului și pe Dan Petrescu în special. „Sperăm să se oprească ploaia, nu e bine pentru că dacă plouă prea mult sunt și accidentări, și cartonașe roșii. Vrem să se joace fotbal curat și fără accidentări”, a declarat Petrescu pentru Look Plus.

Tehnicianul a comentat absența lui Ștefan Radu și este de părere că Lazio e favorită, indiferent de garnitura pe care o va trimite în teren Inzaghi. Dan Petrescu atrage atenția că Lazio nu e sub nicio formă ieșită din calculele calificării.

„La ce lot are Lazio nu mai contează cine joacă. Clar că toată lumea e valoroasă. Am spus-o și o repet, ei nu au intrat în Europa League, au muncit un an să ajungă în grupe ca să vrea să iasă imediat. Asta e… nu știu cine poate să creadă așa ceva. Ei vor să se califice în continuare, au șansa lor, au avut ghinion mare până acum, mare de tot, mai ales în meciurile cu Celtic și dacă vor câștiga ambele meciuri, iar noi nu luăm niciun punct se vor califica”, a adăugat Petrescu.

Acesta a ținut să puncteze că Lazio este net superioară oricărei echipe românești și a subliniat că o înfrângere categorică pe „Olimpico” ar reprezenta o surpriză doar pentru cei neavizați.

„Poți să dai orice exemple, poți să faci orice antrenamente și orice echipă, când o echipă mai bună intră în teren, n-ai ce să-i faci. Și normal că Lazio e mai valoroasă și decît Steaua, Craiova, CFR și Viitorul. E mai valoroasă decât toate echipele din România, pentru că e pe locul 3 în Italia. Ei pot să câștige împotriva oricărei echipe din România la scor. Și dacă va fi un scor mare pentru ei, n-ar surprinde pe nimeni decât pe oamenii din România care nu vor să înțeleagă acest lucru”, a încheiat Petrescu.

Meciul dintre Lazio și CFR Cluj este programat joi seara, de la ora 22.00 și va fi transmis în direct de Look Plus. Iată cum arată grupa E, cea din care face parte și campioana României, înaintea meciului de la Roma:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine