Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dan Petrescu s-a săturat să stea pe tuşă şi e pregătit să accepte şi o ofertă din afară! Clubul interesat de român

Superliga Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20245116/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu nu mai are răbdare şi vrea să se întoarcă în fotbal cât mai repede posibil. Antrenorul a recunoscut că e dispus să pregătească orice echipă, chiar şi din Casa Liga 1 şi chiar dacă ar primi o altă propunere decât de la CFR Cluj. ”Bursucul” este gata să îşi dea acordul, dacă proiectul îi surâde.

UPDATE: Deşi agentul lui Petrescu, Nikolay Pyrneu, a spus că nimeni de la Rostov nu a luat legătura cu el deocamdată, a confirmat faptul că antrenorul român vrea să revină în Rusia.

”În acest moment, nu am vorbit cu nimeni de la Rostov. Petrescu a spus în mai multe rânduri că el vrea să se întoarcă în Rusia. Intenţionează să revină şi să câştige un trofeu. Să joace şi în competiţiile europene, dacă totul decurge bine.

În opinia mea, Rostov e un loc bun pentru a reveni. La astfel de echipe trebuie să demonstrezi. Petrescu e un antrenor care se descurcă în perioadele dificile ale cluburilor şi mereu a produs rezultate. A câştigat campionatul României cu CFR Cluj trei ani la rând. Asta spune ceva. În competiţiile europene cu clubul din România, a făcut mai multe puncte decât toate echipele din Moscova. E un fapt. E cel mai puternic argument, după statistică”, a spus impresarul, conform Soccer.ru.


Ştirea iniţială: 

Însă, Dan Petrescu ia în calcul, în primă fază, un angajament în afara României. Se pare că are oferte clare din zona arabă, dar el ar vrea să revină în Rusia, conform jurnaliştilor din zonă. Echipa interesată de Dan Petrescu este Rostov, însă românul nu e singur pe lista conducerii clubului. În atenţie se mai află Murad Musaev, ultima dată la Krasnodar, şi cu Sanimir Stoilov, fostul selecţioner al Kazahstanului şi Bulgariei.

Nu au fost negocieri până în acest moment, dar aceşti specialişti sunt pregătiţi să vină. Vor fi purtate discuţii cu ei”, a anunţat publicaţia rusă sports.ru.

Referitor la revenirea în Casa Liga 1, Dan Petrescu a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a fost ofertat de una din echipele pe care şi-a propus să le pregătească în carieră, FCSB. Două propuneri a avut de acolo, dar le-a refuzat. Şi de naţionala României a fost aproape, dar avea alt contract.

Voi antrena oriunde voi fi chemat. Văd un proiect şi să vedem dacă mă vrea cineva. În ţară aş vrea să câştig campionatul şi cu alte echipe. Sunt liber de contract, naţionala are antrenor şi nu e corect să zic eu ceva. Nu visez la naţională. Înainte, când m-a apucat, am visat. Acum, sunt realist. Când m-am apucat de antrenorat, eram şi eu tânăr, am zis că vreau să antrenez, ori naţionala, ori Steaua, ori Chelsea. Am avut ocazia să antrenez FCSB de două ori şi am refuzat, aveam echipă. Şi naţională de două ori, o dată cu Mircea Sandu, şi o dată cu Burleanu, înainte să mă duc la Cluj, când semnasem contractul la CFR. Făcusem lotul.

Burleanu şi cu Stoichiţă au venit la mine. Le-am spus sincer că aş vrea să vin, dar sunt implicat acolo. Am vorbit cu patronul echipei şi am decis să rămân la CFR, iar a doua zi a fost pus Contra. E şi vina mea că am refuzat de două ori„, a spus Dan Petrescu pentru sport.ro.

Liber de contract, Dan Petrescu se pare că analizează mai multe propuneri pe care le-a primit după despărţirea de Kayserispor. Antrenorul român a fost chiar prezent la un meci din Cipru şi ar fi dorit de Aris Limassol. 

Dan Petrescu a primit nenumărate oferte după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Kayserispor. Cea mai insistentă echipă era, într-un punct, Al Wehda, care venise chiar cu două propuneri.

În primă fază, Al Wehda i-a oferit lui Dan Petrescu 1.2 milioane de euro pe an, însă acum a plusat cu 300.000 de euro, la 1.5 milioane de euro pentru fiecare sezon al înţelegerii. Se pare că nu s-a ajuns la înţelegere, iar acum este pe cale să rămână în Europa.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele