Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Dan Petrescu, salvator pentru Kayserispor? Mircea Lucescu: "E foarte bine că s-a dus în Turcia"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19868453/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu va prelua echipa turcă Kayserispor, ocupanta locului 18 din 21 în Superliga Turciei. Mircea Lucescu este de părere că Petrescu poate să salveze echipa de la retrogradare, întrucât are un stil de antrenorat care se potriveşte în Turcia.

Primul meci al lui Dan Petrescu la Kayserispor va fi unul de foc, pe 16 ianuarie, contra celor de la Gaziantep, echipa pregătită de către Marius Şumudică şi la care joacă Alexandru Maxim şi Alin Toşca.

Fără Dan Petrescu, Kayerispor a reuşit două victorii consecutive, ambele cu 1-0, cu Denizlispor şi Malatyaspor. Cristi Săpunaru, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr îl aşteaptă pe Petrescu la Kayseri.

Dan Petrescu (53 de ani), campion în Liga 1 cu CFR Cluj în ultimele trei sezoane, va semna un contract până în vară şi va primi 500.000 de euro.

"Este foarte bine că s-a dus în Turcia. Încearcă şi el o altă cale. Cred că a dat foarte mult... totul la CFR. Cred că nu mai avea motivaţie, n-a vrut să intre într-o rutină care să ducă la insucces. Cred că e foarte bine, e un antrenor care ar prinde foarte bine în campionatul Turciei. Din păcate, a preluat o echipă într-o situaţie foarte grea. Depinde în cea mai mare măsură de jucătorii pe care îi are la dispoziţie, de românii care sunt acolo, care cunosc ambianţa de acolo.

Dan Petrescu are o pregătire foarte bună, care îi permite să facă performanţă. Antrenorii trebuie să facă pasul, nu-i bine să rămână foarte mult pentru că îşi epuizează relaţia cu jucătorii, cu timpul", a spus Mircea Lucescu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19868453/2/mircea-lucescu.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri