Ultima oră
Petrolul Ploieşti a reziliat contractul unui fundaş central Petrolul Ploieşti a reziliat contractul unui fundaş central
FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud FCSB a mai ratat un transfer. Dumitru Cardoso va juca în Coreea de Sud
Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport
OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu
Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul
Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo" Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo"

Dan Petrescu, salvator pentru Kayserispor? Mircea Lucescu: "E foarte bine că s-a dus în Turcia"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19868453/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu va prelua echipa turcă Kayserispor, ocupanta locului 18 din 21 în Superliga Turciei. Mircea Lucescu este de părere că Petrescu poate să salveze echipa de la retrogradare, întrucât are un stil de antrenorat care se potriveşte în Turcia.

Primul meci al lui Dan Petrescu la Kayserispor va fi unul de foc, pe 16 ianuarie, contra celor de la Gaziantep, echipa pregătită de către Marius Şumudică şi la care joacă Alexandru Maxim şi Alin Toşca.

Fără Dan Petrescu, Kayerispor a reuşit două victorii consecutive, ambele cu 1-0, cu Denizlispor şi Malatyaspor. Cristi Săpunaru, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr îl aşteaptă pe Petrescu la Kayseri.

Dan Petrescu (53 de ani), campion în Liga 1 cu CFR Cluj în ultimele trei sezoane, va semna un contract până în vară şi va primi 500.000 de euro.

"Este foarte bine că s-a dus în Turcia. Încearcă şi el o altă cale. Cred că a dat foarte mult... totul la CFR. Cred că nu mai avea motivaţie, n-a vrut să intre într-o rutină care să ducă la insucces. Cred că e foarte bine, e un antrenor care ar prinde foarte bine în campionatul Turciei. Din păcate, a preluat o echipă într-o situaţie foarte grea. Depinde în cea mai mare măsură de jucătorii pe care îi are la dispoziţie, de românii care sunt acolo, care cunosc ambianţa de acolo.

Dan Petrescu are o pregătire foarte bună, care îi permite să facă performanţă. Antrenorii trebuie să facă pasul, nu-i bine să rămână foarte mult pentru că îşi epuizează relaţia cu jucătorii, cu timpul", a spus Mircea Lucescu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19868453/2/mircea-lucescu.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri