Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dan Petrescu se poate apuca de treabă. Kayserispor a scăpat de interdicţia de a face transferuri

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19896391/1/pet.jpg

Dan Petrescu poate răsufla uşurat. Cei de la Kayserispor au scăpat de interdicţia de a face transferuri. Sancţiunea vine ca urmare a acumulării unor datorii uriaşe, dar conducerea clubului a achitat suma de 2,8 milioane de euro, astfel lucrurile au revenit la normalitate.

Au rezolvat deja primul transfer

Petrescu a preluat-o pe Kayserispor şi are drept obiectiv salvarea echipei de la retrogradare în acest sezon. Nu va fi deloc uşor, în condiţiile în care echipa ocupă acum locul 18, primul retrogradabil, cu doar 16 puncte stârnse în primele 17 meciuri disputate.

Petrescu va debuta la Kayseri chiar împotriva fostei echipe a lui Şumudică, Gaziantep, sâmbătă de la 15:00.

”Bursucul” a perfectat şi primul transfer. Este vorba despre Anton Maglica (29 de ani), un atacant croat cu prezenţe în naţionala de tineret a ţării sale. Tehnicianul îl cunoaşte foarte bine pe fotbalist, deoarece l-a avut elev în China, pe când o pregătea pe Guizhou Hengfeng, formaţie din primul eşalon.

Mutarea nu a fost anunţată şi de club, dar presa turcă scrie că acest lucru se va realizat în foarte scurt timp.

  • 800.000 de euro valorează atacant, conform Transfermarkt
  • 21 de goluri şi cinci pase decisive a reuşit Maglica, pentru cei de la Guizhou Hengfeng

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri