DAN PETRESCU SPUNE TOT. CUM A REUȘIT SĂ O CALIFICE PE CFR CHIAR ÎN „TEMPLUL” LUI CELTIC - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

DAN PETRESCU SPUNE TOT. CUM A REUȘIT SĂ O CALIFICE PE CFR CHIAR ÎN „TEMPLUL” LUI CELTIC

„Ar fi un miracol să ne calificăm” a spus Dan Petrescu, după ce CFR Cluj nu a reușit să treacă de Celtic în tur, la Cluj. Iar miracolul despre care vorbea antrenorul campioanei chiar a avut loc în retur, când CFR a învins pe „Celtic Park” cu 4-3, la capătul unui meci spectaculos.

„Suntem toti foarte fericiti si mandri ca am reprezentat Romania cu cinste! In primul rand sunt multumit ca am inchis gura celor care au spus ca CFR nu a meritat cele doua titluri! Am demonstrat in Europa ca avem o echipa fanstatica si ca suntem cea mai buna echipa din Romania!”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Dan Petrescu a adus în discuție și faptul că, la începutul sezonului, a fost contestat. „S-a pus in discutie valoarea mea. Cred ca eu am demonstrat de fiecare data ce antrenor sunt! Acum am aratat din nou. Ganditi-va cate goluri am marcat in ultimele meciuri, in campionat si in Champions League. Multi nu vor mai avea ce sa spuna, sunt sigur ca or sa taca! M-am intors pentru acesti jucatori extraordinari! Le-am spus inainte ca trebuie sa atacam, pentru ca nu avem de ales, ca or sa ne distruga altfel. Echipa asta are spirit si forta! Toti jucatorii pe care i-am ales, pentru ca la CFR ii alege numai antrenorul, nu face altcineva echipa…am ales jucatori cu spirit”.

Petrescu a dezvăluit și ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Inaintea meciului le-am pus jucatorilor cele 4 goluri date de Urziceni la Glasgow! Le-am spus ca nu vreau sa jucam in Play Off-ul Europa League, ci in Play Off-ul Champions League”.

La final, el și-a amintit și de Gică Hagi, care l-a ironizat în urmă cu două zile, după Viitorul – FC Botoșani (2-2): „L-am sunat pe Gica Hagi si i-am spus ca toata viata mea o sa-l respect, ca el e cel mai mare jucator al Romaniei! Dar i-am spus ca nu il ajuta cu nimic daca se ia de CFR si de Petrescu, nu o sa-l ajute asta sa castige! Eu nu am atacat niciodata un adversar sau un prieten, eu mai am ce am cu arbitrajele, da! Hagi ramane prietenul meu si il respect! Am primit 4 mesaje de felicitare de la Hagi, sunt convins ca i-a parut rau! Eu nu o sa zic niciodata ceva rau despre Hagi, indiferent ce o sa-mi faca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine