DAN PETRESCU ȘTIE CUM POATE CFR SĂ SE CALIFICE PE „CELTIC PARK”. CE SPUNE DESPRE CULIO - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Liga I Noutăți

DAN PETRESCU ȘTIE CUM POATE CFR SĂ SE CALIFICE PE „CELTIC PARK”. CE SPUNE DESPRE CULIO

CFR Cluj are nevoie de șansă în meciul cu Celtic, spune Dan Petrescu. Tehnicianul admite însă că scoțienii au prima șansă, după ce au scos în tur un 1-1, în Gruia.

„În primul rând trebuie să intrăm încrezători, să nu ne speriem de public, din contră, să ne dea un entuziasm în plus, să facem meciul vieții, și eu, dar mai ales jucătorii, pentru că eu nu pot intra în teren. Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu susține că lipsa lui Culio îi afectează planurile pentru această seară. „Băieții sunt încrezători, din păcate lipsa lui Culio pe mine mă doare puțin. Într-un meci ca acesta l-aș fi folosit, era un meci perfect pentru Culio, dar sper să nu-i simțim lipsa. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, ceva fantastic! Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League”, a mai afirmat Petrescu.

CFR Cluj joacă în această seară, de la 21.45, cu Celtic, la Glasgow. Meciul contează pentru manșa secundă a turului 3 al preminariilor UEFA Champions League și va fi transmis în direct de LOOK PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine