Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Dan Petrescu taie şi spânzură la Kayserispor! Cinci fotbalişti au fost daţi afară dintr-un foc

Superlig Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19927355/1/dan-petrescu-kayserispor.jpg

Dan Petrescu are ambiţii mari la Kayserispor. Tehnicianul român nu stă foarte mult la discuţii şi deja a început să facă ordine la formaţia turcă. ”Bursucul” a pus pe liber cinci fotbalişti, conform presei din Turcia.

Este vorba despre Manuel Fernandes, Ilhan Depe, Mugdat Celik, Harrizon Manzala şi Omer Uzun. Jucătorii au fost anunţaţi de antrenorul în vârstă de 53 de ani că nu mai fac parte din planurile sale şi că sunt liberi să îşi caute un alt angajament.

Echipa la care evoluează românii Silviu Lung jr., Cristi Săpunaru şi Denis Alibec a fost, de asemenea, activă şi în aducerea unor noi jucători.

Kayserispor, foarte activă pe piaţa transferurilor! Ultimul jucător adus la echipa lui Dan Petrescu

Kayserispor, echipa antrenată de către Dan Petrescu, a mai adus un jucător. Este vorba despre mijlocaşul croat Karlo Muhar (25 de ani), care a venit sub formă de împrumut de la echipa poloneză Lech Poznan. Petrescu a făcut această mutare după ce a ratat transferul mijlocaşului croat Damjan Djokovic, care s-a înţeles cu Rizespor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19927355/2/muhar.jpg

Karlo Muhar joacă mijlocaş la închidere şi a bifat 6 apariţii pentru Lech Poznan în acest sezon. A venit sub formă de împrumut până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

În această iarnă, Kayserispor i-a mai transferat pe Ramazan Civelek (fundaş dreapta), Ugur Demirok (fundaş central), Anton Maglica (atacant) şi Melih Okutan (mijlocaş).

Kayserispor, ocupanta locului 17 în Superliga Turciei, joacă luni la Istanbul cu Fenerbahce, de la ora 18:00, în exclusivitate pe Look Sport+.
Denis Alibec şi Silviu Lung Jr sunt accidentaţi, dar Cristi Săpunaru este anunţat titular pentru echipa lui Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele