Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Superliga Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21508064/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 28-a din Superligă.

Rapid a început furtunos meciul de pe Giuleşti. Albion Rrahmani a deschis scorul în primul minut, după o greşeală a lui Benga, iar în minutul 13 puştiul Robert Bădescu a dublat avantajul gazdelor, marcând la debutul său în Superligă. 

În minutul 27 meciul a fost oprit timp de şapte minute, din cauza unor probleme medicale acuzate de un suporter rapidist. Au intervenit repede medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion şi spectatorul şi-a revenit. 

Arădenii au echilibrat jocul şi au trecut pe lângă gol în minutul 38, prin Fabry, dar au şi înscris, în minutul 44, prin Claudiu Micovschi, jucătorul împrumutat chiar de la Rapid. În repriza secundă Luckassen şi Stolnik au ratat pentru oaspeţi, în minutele 51 şi 52, însă gazdele au făcut 3-1l în minutul 82, când Funsho a pasat perfect, după o pasă eronată a lui Omondi, şi Albion Rrahmani a înscris cu siguranţă, ajungând la al zecelea gol stagional. Rezultatul final a fost stabilit de Burmaz, cu un gol senzaţional, din lovitură liberă. 

Rapid şi FCSB au în derby în ultima etapă din sezonul regular. Cele două contracandidate la titlu se vor întâlni cel mai probabil pe 10 martie, duminică. Deşi Rapid va fi gazdă, se pare că partida nu va avea loc pe Arena Naţional, ci în Giuleşti. 

După meci, Dan Şucu a oferit mai multe declaraţii. El susţine că mâine sa va reevalua varianta Naţional Arena, deoarece numărul de bilete cerute depăşeşte capacitatea stadionului din Giuleşti. 

”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

”Prima felicitare este antrenorilor de la juniori. Speedy este jucător de primă ligă. Golul lui Burmaz este cel mai frumos văzut pe Giuleşti.

Mâine o să reevaluăm dacă meciul cu FCSB îl putem disputa pe Arena Naţională. Cererea de bilete depăşeşte de patru ori capacitatea stadionului”, a declarat Dan Şucu.

Rapid s-a impus cu 4-1 şi, cu 51 de puncte, este pe locul secund. UTA Arad are 37 de puncte şi ocupă locul 8.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele