Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

"Dane, eşti prietenul meu, nu se poate!" Şumudică a pus direct mâna pe telefon şi l-a sunat pe Pancu. Ce i-a transmis | VIDEO

Liga II Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email
  • Nu rata ştirile LOOK SPORT, în fiecare zi, de la 18:00, pe Look Plus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19380763/1/sumudica.jpg


Marius Şumudică a dezvăluit că nu a rezistat şi l-a sunat pe Daniel Pancu în secunda în care a aflat că fostul atacant ia în calcul să devină preşedinte la Rapid.

Şumi spune că a fost extrem de ferm când l-a sfătuit pe Pancu să refuze propunerea şi să îşi continue drumul început pe banca tehnică. Asta deşi simte că în viitor acest sfat l-ar putea aduce în opoziţie cu fostul său coleg, în condiţiile în care şi el şi-ar dori să antreneze din nou Rapidul în viitor.

"L-am sunat pe Pancu şi i-am zis: Dane, e cu totul altceva! Nu poţi să fii astăzi antrenor, mâine preşedinte, poimâine bucătar... Tu ai carisma ta, eşti antrenor, ai plecat pe drumul ăsta. Eşti prietenul meu, am încredere în tine şi îţi dau cel mai bun sfat cu toate că aş putea să profit de lucrul ăsta pentru că odată şi odată ne vom bate pe acelaşi post: antrenor la Rapid!

Tu trebuie să demonstrezi tuturor că eşti un antrenor foarte bun şi să te întorci la Rapid, să iei campionatul! Asta trebuie să faci"
, a declarata Marius Şumudică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele