Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Danemarca a părăsit EURO cu un gust amar. Simon Kjaer: ”A fost o aventură fantastică, dar sunt trist că s-a încheiat în acest fel”

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20281776/2/danemarca-euro.jpg

Danemarca a făcut un EURO solid, fapt pentu care a şi ajuns până în semifinale. Chiar  dacă a pierdut primele două meciuri din competiţie, nordicii au reuşit să se ridice apoi, iar partida cu Anglia se putea decide la loviurile de departajare, cu puţin noroc.

Pentru parcurs, danezii sunt extrem de fericiţi de ce au realizat, dar nu au scuns, la finalul semifinale, faptul că şi-ar fi dorit să joace finala.

Simon Kjaer: ”A fost o aventură fantastică, dar sunt trist că s-a încheiat în acest fel. Susţinerea pe care am primit-o depăşeşte tot ce am sperat. Sunt mândru. Dar sunt şi decepţionat pentru că ne doream să mergem până în finală”.

Martin Braithwaite: ”Desigur, e o mândrie că am ajuns până în această fază a competiţiei, dar suntem foarte dezamăgiţi întrucât credem că meritam mai mult de atât”.

Mikkel Damsgaard: ”Sunt foarte dezamăgit, mă simt gol pe dinăuntru după această partidă. Am dat tot ce am putut pe parcursul întregului turneu, am evoluat la un nivel înalt, iar acum e frustrant să terminăm acest meci cu o astfel de înfrângere. Sunt trist după un asemenea meci în care n-am reuşit să mergem mai departe”.

Anglia a învins, miercuri, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, reprezentativa Danemarcei şi s-a calificat în premieră în finala unui turneu final al Campionatului European, în care va întâlni Italia.

Au marcat: Kjaer '39 (a), Kane '104 / Damsgaard '30.

În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalti, după ce a "plonjat" acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR. Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.

Din minutul 106, Danemarca a jucat în zece jucători. Mijlocaşul Mathias Jensen s-a accidentat şi a părăsit terenul, după ce selecţionerul Kasper Hjulmand epuizase toate schimbările.

Înaintea partidei, căpitanul Angliei, Harry Kane, i-a oferit omologului său danez, Simon Kjaer, un tricou al naţionalei engleze cu numele lui Christian Eriksen, care a suferit un stop cardiac la primul meci jucat de Danemarca la această ediţie a Euro-2020, cu Finlanda. Eriksen şi personalul medical care i-a salvat viaţa au fost invitaţi de UEFA la finala de duminică.

De asemenea, o pânză imensă reprezentând tricoul lui Eriksen a fost desfăşurată pe teren, înaintea startului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele