Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Dani Coman are mână liberă la Astra, după condamnarea lui Ioan Niculae. Eugen Neagoe: "Trebuie să rezolve toate problemele"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19999111/1/coman.png

Astra Giurgiu a câştigat meciul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 24-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Eugen Neagoe a anunţat că preşedintele clubului, Dani Coman, are mână liberă şi trebuie să rezolve toate problemele, după condamnarea la închisoare a patronului Ioan Niculae.

Astra are două victorii consecutive şi este la 7 puncte de zona locurilor de play-off. Sunt probleme financiare la echipa giurgiuveană, fiind restanţe salariale de câteva luni.

Recent, Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare, pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

"Aş vrea să-i dedicăm victoria domnului Niculae, suntem alături de dumnealui. Dorim să vină cât mai repede aproape de echipă, pentru că avem nevoie de susţinere. Vrem să-i mulţumim şi doamnei Niculae, pentru că a venit în această seară la hotel. Am avut o discuţie cu dumneaei, cu preşedintele Dani Coman, cu Bogdan Mara şi cu căpitanii de echipă. Doamna Niculae l-a mandatat pe Dani Coman, el va răspunde de tot ce înseamnă clubul Astra. Dani trebuie să rezolve toate problemele pe care le avem. Avem promisiuni pentru zilele următoare, jucătorii merită. Formăm un lot valoros", a spus Eugen Neagoe.

Rezumatul meciului Astra - Dinamo 2-0 (Gheorghe 36', Stahl 40')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri