Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Dani Coman are un nou pariu: "Mă cam pricep. O să vedeţi că va ajunge titular la naţională"

Superliga Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20179956/1/coman.png


Mihai Popa, tânărul portar al Astrei care a reuşit să apere de două ori lovitura de pedeapsă executată de Andreas Mihaiu, e următorul mare pariu al lui Dani Coman pentru buturile echipei naţionale.
 
Fostul goalkeeper din Giuleşti a supravegheat de aproape creşterea lui Popa, portar pe care Astra l-a împrumutat sezonul trecut la Rapid. Iar Dani Coman are doar cuvinte frumoase pentru portarul echipei sale, despre care spune că ar putea, în viitor, să devină titular al echipei naţionale:
 
"Îl cunosc pe Popică (n.red - Mihai Popa), este un băiat fantastic. Mă cam pricep la portari, o să vedeţi că va ajunge un portar de echipă naţională. Putea să-l mai întoarcă de şapte ori, că tot apăra acel penalty. Am avut încredere că putem câştiga la penalty-uri, deşi am avut emoţii", a declarat Coman, la finalul thriller-ului cu Dinamo, care a calificat Astra în finala Cupei României 2020/2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele