Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Dani Coman se înţelesese cu FC Argeş, dar mutarea a picat în ultimul moment din cauza...cursului valutar!

Superliga Publicat pe 23 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19768612/1/coman.png


Dani Coman (44 de ani) a fost la un pas să semneze cu FC Argeş, însă s-a răzgândit în ultimul moment dintr-un motiv rar întâlnit în fotbalul românesc.
 
Conform gsp.ro, preşedintele Astrei bătuse palma cu primarul din Piteşti, Cristian Gentea, pentru a prelua echipa din oraşul care l-a lansat în fotbal, şi urma să-şi dea acordul final marţi, 22 decembrie. Însă lucurile au luat o întorsătură nedorită în momentul în care Coman a văzut...cursul valutar la care era făcută trecerea din lei în euro! În loc de aproximativ 4,8 lei pentru un euro, FC Argeş transformase suma la un curs de 4,5 lei, motiv pentru care Coman a decis să refuze contractul propus şi a declanşat nemulţumirea primarului Gentea.
 
"Este clubul unde m-am dezvoltat ca fotbalist şi ca om. Am avut o discuţie în ultima perioadă cu domnul primar Cristian Gentea şi cu domnul Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş. Le-am explicat cam cum văd eu lucrurile la FC Argeş. Adică sunt foarte multe lucruri de pus la punct acolo, în primul rând din punct de vedere organizatoric şi, în al doilea rând, din punct de vedere al echipei. Vom vedea în această săptămână. Vom mai avea o întâlnire şi vom stabili.
 
Deocamdată, sunt sub contract cu Astra, mai sunt etapele astea de disputat şi e normal să stau până la final şi apoi vom vedea. Ciudat e că circulă deja zvonuri şi în alt judeţ că aş fi preşedintele clubului FC Argeş. Dar deocamdată sunt la Astra şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Ce va fi la final vom vedea", spunea Coman, zilele trecute, pentru Jurnal de Argeş.
 
În timp ce Astra a părăsit ultimul loc şi se gândeşte chiar la play-off, FC Argeş e lanterna roşie din Casa Liga 1, cu doar 11 puncte strânse în primele 14 meciuri. De-a lungul acestui sezon, primarul Gentea a schimbat, deja, trei antrenori, iar echipa e condusă de Andrei Prepeliţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele