Ultima oră
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor

Daniel Farke, demis de Norwich, deşi a câştigat primul meci din acest sezon de Premier League

Premier League Publicat pe 7 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20458171/1/farke.png

Antrenorul Daniel Farke a fost demis, sâmbătă, de la conducerea tehnică a echipei Norwich City, deşi formaţia reuşise primul succes în acest sezon al Premier League, scor 2-1, în deplasare, cu Brentford, în etapa a XI-a.

În vârstă de 45 de ani, Farke este în funcţie din vara anului 2017. Cu el pe bancă, la 208 de meciuri în total, Norwich a promovat de două ori, la finalul sezonului 2018/2019 şi la sfârşitul ediţiei trecute a Championship. Din nefericire, echipa a retrogradat, în 2020, după numai un sezon în primul eşalon, iar acum pare să aibă aceeaşi soartă, fiind pe locul 20, ultimul, cu cinci puncte în 11 jocuri, dintr-o victorie şi două rezultate de egalitate.

"Ştiu cât de hotărâţi au fost Daniel şi stafful său să reuşească la acest nivel, dar credem că acum este momentul potrivit pentru o schimbare, pentru a ne oferi cea mai bună oportunitate de a ne păstra statutul în Premier League. Toţi cei din Norwich City ar trebui să le fie veşnic recunoscători lui Daniel şi staffului său pentru rolul semnificativ pe care l-au jucat în călătoria noastră. Ei au contribuit la obţinerea a două titluri în Championship, la multe momente memorabile şi toţi au preluat pe deplin filosofia noastră şi ce înseamnă să faci parte din acest club de fotbal. Daniel şi stafful său vor fi întotdeauna bineveniţi aici. Aş dori să profit de această ocazie pentru a le mulţumi tuturor pentru munca depusă şi le urez succes în viitor. Mai avem 27 de meciuri de campionat rămase de disputat şi un drum lung de parcurs în sezonul actual. Ştim că avem în echipă şi în staff capacitatea de a începe să câştigăm puncte şi să urcăm în clasament", a declarat directorul tehnic Stuart Webber.

Farke semnase un nou contract cu Norwich, vara trecut, cu o valabilitate de patru ani.
 
Tehnicianul german nu avea o experienţă prea bogată de antrenor când a venit în Anglia. Fostul atacant, cu evoluţii în ligile inferioare din Germania, a mai pregătit anterior doar formaţiile Lippstadt şi Borussia Dortmund II.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele