Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Daniel Ghiţă surprinde! De ce nu îl susţine pe Adegbuyi în lupta cu Hari: „Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19739459/1/ade-har.jpg

Meciul Benny Adegbuyi – Badr Hari este cea mai interesantă partidă a finalului de an din circuitul Glory.

Românul a trecut proba cântarului şi are 117 kg, cu 8 mai multe decât adversarul său. Daniel Ghiţă, fostul mare luptător de K1 a surprins înainte de startul partidei. Acesta a postat un mesaj în care a explicat că îl susţine pe Hari, un luptător pe care îl cunoşte de mai mult timp şi pentru care are respect.

„Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un iprocrit şi am spus lucrurilor pe nume, aşa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat şi ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători!  Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări” a tunat Daniel Ghiţă pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele