Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Daniel Opriţa, gata de derby-ul cu Petrolul. ”Merită să fie pe primul loc, şi după joc, maniera în care au câştigat”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20436687/1/oprita.jpg

Cel mai aşteptat meci al etapei din Liga 2 se joacă joi, între Petrolul şi CSA Steaua. Confruntarea se vede pe Look Sport+, de la ora 19:30. Daniel Opriţa a prefaţat disputa.

Tehnicianul şi-a lăudat viitorii adversari, despre ca a afirmat că îşi merită locul în clasament, ”lupii galbeni” fiind pe primul loc, cu 27 de puncte şi o serie impresionantă de 8 victorii la rând.

"Cu Petrolul e un derby, o echipă de tradiţie, e rivalitate cu suporterii. Au o galerie frumoasă, cum avem şi noi. Va fi un meci frumos, iar cel mai bun să câştige. Avem nevoie de suporteri, să fie alături de noi. În ultimele meciuri, s-a simţit lipsa lor. La meciul cu Astra, poate puneau presiune pe ei şi reuşeam să marcăm al doilea gol.

Clar, Petrolul merită să fie pe primul loc, şi după joc, maniera în care au câştigat. Au fost meciuri în care au câştigat la scor, se pare că au găsit reţeta câştigătoare după multe căutări. Încearcă de mult să promoveze, cred că au găsit antrenorul potrivit. Cred că acolo este câştigul lor.

Urmează meciurile în care primele şase vor juca între ele. Sperăm să ţinem pasul şi să prindem play-off-ul, primul obiectiv. Obiectivul real este să formez o echipă pentru sezonul următor. În play-off se poate întâmpla orice"
, a spus Daniel Opriţa, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele