Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Daniel Opriţa, supărat pe jucătorii săi. ”Am lăsat spaţii, am ieşit la joc şi nouă parcă ne e frică”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20438573/1/oprita.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 2.

La finalul partidei, Daniel Opriţa s-a declarat dezamăgit de problemele ofensive pe care le-au avut elevii săi pe ”Ilie Oană”, în faţa unui adversar care s-a distanţat în fruntea campionatului.

"Aveam aşteptări, oricine putea să câştige, a fost un joc echilibrat, poate cu un plus pentru noi. Echipa care a greşit prima a pierdut, adică noi. N-am reuşit să intrăm în joc la acea ocazie a lui Chipirliu, plus ocazia asta din final. Nişte ocazii foarte mari. Şi ei au mai avut pe final, ne-au prins descoperiţi. Luăm un gol din fază fixă, după aceea, la al doilea gol, ne-a prins pe contraatac, am încercat să ieşim la atac, dar am lăsat spaţii.

Diarra e jucător de viteză, normal, îl ştiam. Ne-a dat golul din fază fixă, la fel cum putea să o facă şi Jarovic. Am lăsat spaţii, am ieşit la joc şi nouă parcă ne e frică să dăm mingea în poartă. Noi am greşit şi am plătit.

La un meci ca ăsta nu mai poţi avea ocaziile din meciul cu Astra. În prima repriză, dacă Răsdan îşi făcea bine preluarea, era 1-0. Sunt nişte lucruri... când ajungem la finalizare parcă dăm să scăpăm de minge. Într-un meci cu Petrolul nu poţi avea 15 ocazii. Două să ai şi să dai un gol.

Petrolul e clar cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, au şi câştigat, ce să spun? Sunt meritat pe locul pe care sunt. Noi trebuie să mai muncim, să ieşim din criza asta de la finalizare.

Avem obiectiv, cum să n-avem? Obiectivul e acela de a câştiga fiecare meci. E vorba şi de bani, de tot. Îi obligă clubul, tradiţia, trebuie să jucăm fiecare meci la victorie pentru că te cheamă Steaua"
, a răbufnit Opriţa, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele