Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Daniel Pancu a rezolvat marea problemă din lot. Sorin Buşu a lăsat Hermannstadt pentru Poli Iaşi

Superliga Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19476690/1/sb.jpg


Sorin Buşu, 31 de ani, este fotbalistul cu care Poli Iaşi şi Daniel Pancu rezolvă problema fundaşului stânga. Experimentatul apărător lateral şi-a rupt contractul cu Hermannstadt şi e aşteptat în Copou pentru vizita medicală şi semnarea contractului.
 
Plecat la drum fără vreun jucător care să aibă trecut în CV postul de fundaş stânga la "meserie de bază", Pancu a fost nevoit să improvizeze, dar vestea bună apare odată cu transferul lui Sorin Buşu, fundaş care a jucat în ambele meciuri ale lui Hermannstadt în acest sezon.
 
Dacă actele vor fi parafate la timp şi condiţia fizică îi va permite, Buşu ar putea debuta pentru Poli Iaşi în meciul cu Gaz Metan, live pe canalele Look, din etapa a treia a noului sezon din Casa Liga 1.
 
FC U Craiova, FC Caracal, Jiul Petroşani, Petrolul, Chindia, FC Caransebeş, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Pandurii şi Gaz Metan sunt celelalte echipe din CV-ul lui Buşu, fotbalist cotat la 250.000 de euro.

FOTO: Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele