Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Daniel Pancu a vorbit la rece despre înlăturarea de la Rapid. Ce a trăit în primele zile de la anunţ

Liga II Publicat pe 12 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19332541/1/pancu.jpg

Daniel Pancu a vorbit despre momentele trăite după înlăturarea de la Rapid, la o lună după decizie. Antrenorul a declarat că nu s-a simţit confortabil, pentru că în ultimul meci, cu Reşiţa (scor 0-1), jucătorii au avut o prestaţie foarte bună şi nu merita să plece.

Pancu a suferit câteva zile, dar a stat de vorbă cu mai mulţi antrenori şi a înţeles decizia. Acum, ia totul ca pe o experienţă. ”L-am urmărit de multe ori (n.r. – meciul), da. Bine, dacă vorbeşti cu cineva care nu se pricepe şi îi spui: «A fost demis Pancu», va întreba «Păi, de ce?». «Din cauza rezultatelor: 0-0, 0-0 şi 0-1 la rând». «Aaa, e normal să fie dat afară, da!». Aşa ar răspunde persoana care nu ar cunoaşte situaţia. În partida cu Reşiţa am făcut cea mai bună repriză a noastră din tot sezonul, mă refer la prima parte a jocului. În repriza a doua nu a mai fost la fel, asta şi fiindcă suporterii începuseră să-l conteste pe un jucător, pe Lazăr.

(n.r. – referitor la lovitura de pedeapsă a Rapidului) Da, arbitrul l-a dat după o simulare grosolană a lui Hlistei! Şi l-a bătut Vali Alexandru, golgeterul Ligii a 2-a, direct în portar! Chiar i-am spus după meci: «Dacă ai fi avut penalty-ul ăsta la Călăraşi sau la alte echipe la care ai mai jucat înainte, l-ai fi culcat pe portar şi ai fi dat perfect, în vinclu!»”, a precizat Daniel Pancu, citat de 1923.ro.

Am suferit două, trei zile, pe urmă am mai vorbit cu mulţi antrenori despre primele demiteri din carierele lor. N-ar fi corect să publici numele, că oamenii nu ştiu că eu îţi povestesc ţie. Şi nu asta contează. Important e că am leşinat de râs auzindu-i cum fuseseră demişi! Experienţele lor m-au ajutat să trec peste plecarea de la Rapid. Aştept următorul contract ca antrenor!”, a mai precizat antrenorul înlocuit de giuleşteni cu Dan Alexa.

Pancu a fost numit pe banca tehnică a Rapidului pe vremea în care echipa evolua în Liga 3. A obţinut promovarea în Liga 2 uşor, dar problemele au apărut în acest sezon, când echipa a făcut mulţi paşi greşiţi. Pe lângă eşecurile cu echipele importante din fruntea clasamentului, Rapid a făcut meciuri slabe şi cu formaţiile considerate mai inferioare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele