Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Daniel Pancu, alături de Marius Şumudică, în scandalul rasial din Turcia. ”Lucrurile astea, nu neapărat doar pe români. Nu cred că am scăpat nici eu cât am fost pe la Beşiktaş”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19885271/1/pancu.jpg

Chindia Târgovişte şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, 1-1, la Buftea, primul meci al zilei de miercuri din etapa a 16-a a Casa Liga 1 2020/2021. Denis Dumitraşcu a deschis scorul în prima repriză, iar Andrei Cristea a egalat, cu noroc, în partea a doua a meciului.

La flash-interviuri, Daniel Pancu a răbufnit la adresa unor jucători, pe care îi consideră nepregătiţi pentru stilul de joc pe care el vrea să îl implementeze în Copou. De asemenea, tehnicianul a declarat că vor mai urma şi alte transferuri, după ce al portarului Laurenţiu Brănescu, care a fost prezentat miercuri.

Pancu a vorbit şi despre scandalul care îl are protagonist involuntar pe Marius Şumudică, fostul tehnician al celor de la Gaziantep fiind jignit de un cunoscut om de fotbal din Turcia.

”Lucrurile astea, nu neapărat doar pe români. Nu cred că am scăpat nici eu cât am fost pe la Beşiktaş.

Ce s-a întâmplat cu el, sportiv, doar el vă poate răspunde. Eu cred că avea multe motive să plece de la Gaziantep, la performanţa pe care a reuşit-o şi sunt convins că îşi va găsi o echipă mai bună în curând.

Nu cred că revine în momentul de faţă în Liga 1, pentru că e la un nivel financiar cum noi abia visăm pe aici. Normal că e bine venit la Rapid în orice moment, dar eu vă spun părerea mea. În momentul de faţă, antrenorul Şumudică e mult prea scump pentru România”
, a spus Daniel Pancu, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele