Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Daniel Popa se gândeşte la Dinamo, deşi a plecat de acolo pe uşa din dos: ”E un club mare, cu suporteri minunaţi”

Dinamo Publicat pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19997771/1/rps2042.jpg

Daniel Popa şi Dinamo se judecă pentru anumite sume de bani pe care jucătorul nu le-a primit, dar, chiar şi aşa, atacantul de 26 de ani, în acest moment la Chindia Târgovişte, nu ar spune nu unei reveniri în ”Ştefan cel Mare”. A rămas ataşat de club şi ar vrea ca la un moment să îmbrace din nou tricoul alb-roşu.

În acelaşi timp, Daniel Popa consideră că ar fi avut de primit mai multe şanse, pentru că a demonstrat la Chindia care este valoarea lui adevărată. A marcat mai mult decât au făcut-o atacanţii lui Dinamo şi evoluează la o echipă care poate prinde cu şanse reale play-off-ul din Casa Liga 1.

Bineînţeles! Dinamo e un club mare, cu suporteri minunaţi. Cu siguranţă e cea mai frumoasă echipă din ţară! Aş reveni indiferent de situaţia în care se va afla clubul. Acuma depinde că şi eu îmi doresc să joc cât mai bine şi să plec undeva să-mi fie bine. Să fac ceva totuşi pentru familia mea.

Nu vreau să mă compar cu cei de la Dinamo. Întradevăr, cifrele îmi dau mie dreptate, dar nu asta contează. Contează mai mult că mi-am găsit eu aici drumul şi că sunt fericit. Poate că aveam şi eu nevoie de mai multe şanse la Dinamo, dar acuma nu pot să spun că am fost nedreptăţit”, a spus Daniel Popa pentru Fanatik.

În acest sezon, Daniel Popa are 22 de meciuri pentru Chindia. A marcat de 6 ori şi a oferit două pase decisive.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele