Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Daniil Medvedev, despre Emma Răducanu: "Incredibil ce a realizat!"

Tenis Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20394241/1/daniil.jpg


Tenismanul rus Daniil Medvedev, câştigător la US Open, a felicitat-o pe Emma Răducanu, învingătoare la feminin, despre care a spus că a reuşit o performanţă incredibilă.
  
"Imaginaţi-vă să ai 18 ani, să joci la un al patrulea turneu profesionist, să câştigi doar un turneu ITF înainte şi acum să fii campioană la US Open. Incredibil!", a scris Medvedev pe reţelele de socializare, postând o fotografie alături de Emma Răducanu.
 
Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând în finală o sportivă la fel de tânără, canadiana Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA. Răducanu s-a născut la 13 noiembrie 2002, iar Fernandez la 6 septembrie 2002. Britanica s-a impus în ultimul act cu scorul de 6-4, 6-3, într-o oră şi 51 de minute.
 
Răducanu, sportivă cu tată român şi mamă chinezoaică, nu a pierdut niciun set tot turneul. 
 
Emma Răducanu a devenit prima jucătoare din Marea Britanie câştigătoare a unui grand slam după Virginia Wade, în 1977, la Wimbledon. În plus, ea este prima sportivă din Era Open care câştigă un grand slam venind din calificări.
 
În urmă cu treisprezece săptămâni, Emma Răducanu era locul 366, iar US Open este al patrulea turneu la care a participat în circuitul WTA. Ea nu se confruntase niciodată cu o jucătoare din Top 40 înainte de a o întâlni pe Belinda Bencic, în sferturile de finală.
 
Sportivul rus Daniil Medvedev, locul 2 ATP, a câştigat, duminică, turneul US Open, învingându-l în finală pe liderul mondial, sârbul Novak Djokovici. Este primul său trofeu de grand slam.
 
Medvedev, în vârstă de 25 de ani, s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, 6-4, în două ore şi 15 minute.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele