Ultima oră
Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea Veşti bune pentru FCSB. Octavian Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât se credea
De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta” De ce s-au despărţit Simona Halep şi Darren Cahill: „Nu este o surpriză. Nu se mai putea continua în felul acesta”
Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina Suporterii au oprit şi incendiat maşina unui arbitru, în Bosnia-Herţegovina
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30 VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. FC Argeş şi FC Botoşani joacă în prologul zilei. Şase partide încep de la 16:30
Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG Alertă la Dinamo! Xavi Pascual şi trei handbalişti sunt infectaţi cu Covid şi nu vor putea juca cu PSG
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!

Dario Bonetti a răbufnit în mediul online, după ce a fost dat afară de la Dinamo. ”Am ajuns aici cu mâinile goale pentru a ţine echipa în viaţă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20394400/1/bonetti.jpg

Dario Bonetti nu mai continuă la Dinamo. Italianul a revenit marţi în România, iar după o discuţie a luat hotărârea de a-şi rezilia contractul. Dinamo este într-o situaţie dramatică, fiind pe locul 14, cu doar 6 puncte marcate.

Imediat după ce a fost concediat, antrenorul a postat un mesaj dur pe o reţea de socializare, în care descrie problemele pe care le are echipa.

”Salutări, tuturor. Am ajuns aici cu mâinile goale pentru a ţine echipa în viaţă. Acum, odată ce calvarul s-a încheiat, toată lumea este în siguranţă. În acest moment, mă simt folosit şi aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să recunosc că ştiam că asta se va întâmpla.

Am fost nevoit să antrenez o echipă pe care nu o cunoşteam, formată din jucători foarte tineri, veniţi de la Liga 3, de la Dinamo 2. Am simţit că pot apărea accidente, ceea ce s-a şi întâmplat.

Ţin minte când am venit aici, niciun alt antrenor n-a vrut să accepte să vină la Dinamo. Din acest motiv, mi-a fost transmis că nu contează rezultatele din primele 10-12 meciuri, ci le vom folosi pentru a organiza echipa şi a aştepta ca FIFA să ridice interdicţia la transferuri.

La acel moment, am replicat că doar câteva înfrângeri la rând pot agita apele, aşa că perioada de 12 meciuri este mult prea mare. Fotbalul este simplu, de fapt, însă cei care-l conduc nu-l înţeleg.

Acestea fiind spuse, le mulţumesc tuturor celor de la Săftica, lui Dinamo, jucătorilor şi, în special, suporterilor, care arată un devotament extraordinar, ceea ce a fost, de altfel, şi principalul motiv pentru care am ales să vin în, probabil, cel mai greu moment din istoria lui Dinamo. Am ales cu inima, fără alt motiv”
, a scris italianul pe contul său de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele