Ultima oră
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”

Dario Bonetti nu renunţă: "Sunt antrenorul lui Dinamo!". Discursul italianului la revenirea în România

Superliga Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20394127/1/rps-8125.jpg
 
Dario Bonetti s-a întors în România în cursul zilei de marţi şi a transmis că nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia de antrenor al lui Dinamo, chiar dacă echipa traversează un moment foarte greu şi a fost spulberată de FCSB în Derby.
 
Italianul se va prezenta la şedinţa de pregătire programată în această după-amiază în ceea ce va fi primul său contact cu jucătorii după umilinţa istorică de duminică seară, 0-6 pe Arena Naţională. În plus, Bonetti refuză orice discuţie legată de o eventuală demisie, urmând ca oamenii din conducerea lui Dinamo să-i comunice decizia pe care o vor lua marţi seară sau cel târziu miercuri dimineaţă:
 
”Sunt aici, a zis cineva ceva? Nu e adevărat. Uite, sunt aici. Nu ştiu nimic, sunt antrenorul lui Dinamo, dacă-mi va spune cineva ceva, vorbim. Eu sunt în prima linie la război.
 
Abia am venit, sunt antrenorul lui Dinamo. Suporterii noştri sunt cei mai buni. După-amiază merg la antrenament, până nu-mi spune cineva să mă opresc, sunt antrenorul lui Dinamo”, a declarat Bonetti, la revenirea în ţară.
 
În acest moment, şansele ca Bonetti să continue în Ştefan cel Mare sunt mici, iar Vasile Miriuţă e principalul favorit pentru a-l înlocui.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele